Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Νέα επίθεση Κούγια σε Γρηγορίου!

Νέες βολές κατά του Μιχάλη Γρηγορίου εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας το βράδυ της Τρίτης.

Μετά την γνωστοποίηση της παραίτησης του Έλληνα τεχνικού από την Λαμία, ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ σχολίασε και πάλι την πορεία του πρώτου τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, τόνισε με νόημα πως δεν θα εκπλαγεί αν ο κ. Γρηγορίου «αύριο πιάσει δουλειά στον βασικό αντίπαλο της Λαμίας για τον υποβιβασμό τον Απόλλωνα Σμύρνης».

Η ανακοίνωση:

«Έτσι κάνει πάντοτε ο δούρειος ίππος με το φυτεμένο μαλλί.

Πρώτα διώχνει τους παίκτες που είναι η βάση της ομάδας και που δεν τους έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο του, όπως έκανε στην ΑΕΛ με τον Μόρα, τον Φατιόν, τον Γκόλια και τους άλλους παίκτες που χρόνια ήταν η βάση της ομάδας, για να φέρει τους δικούς του με τους δικούς του μάνατζερ, ώστε να ελέγχει απόλυτα την ομάδα.

Μετά κάνει την βασική προετοιμασία το καλοκαίρι αν είναι δυνατό, μόνο μία βδομάδα σε συγκεκριμένο κέντρο προετοιμασίας, όπως έκανε και στην ΑΕΛ την χρονιά που αυτός έκανε την προετοιμασία με το αστέρι της γυμναστικής Γιάννη Γεωργιάδη που έχει κάνει τους γυμναστές της Barcelona να υποκλίνονται μόλις τον βλέπουν.

Στο τέλος όταν η ομάδα έχει καταρρεύσει, έχουν διαλυθεί τα αποδυτήρια της, έχουν γίνει Πύργος της Βαβέλ και στα αποδυτήρια μιλάνε 7 γλώσσες, όπως έγινε και στην ΑΕΛ και στην Λαμία όπως φαίνεται, για να μην υποβιβαστεί η ομάδα στα χέρια του και στα χέρια του Γεωργιάδη, δημιουργεί τέτοια ένταση στην σχέση του με τον ιδιοκτήτη ώστε να αναγκαστεί να τον διώξει και να τον αποζημιώσει κιόλας για το θεάρεστο έργο του και αν ο ιδιοκτήτης δεν τον απολύσει υποβάλλει την παραίτηση του, αφού πρώτα διαπραγματευτεί τα πόσα χρήματα θα πάρει ώστε να φαίνεται ότι παραιτήθηκε, ενώ στην πραγματικότητα έχει απολυθεί, ώστε να τσιμπήσει το επόμενο θύμα, όπως έγινε και στην ΑΕΛ.

Δεν θα εκπλαγώ εάν αύριο πιάσει δουλειά στον βασικό αντίπαλο της Λαμίας για τον υποβιβασμό τον Απόλλωνα Σμύρνης, όπως έκανε την προηγούμενη σεζόν όταν πριν παραιτηθεί από την ΑΕΛ, γιατί δήθεν εθίγη από δηλώσεις μου, είχε ήδη συμφωνήσει με την βασική μας αντίπαλο την Λαμία και το χειρότερο συνεργάστηκε με τους Αραμπούλι, Σαραμαντά, Τσαλδάρη τους οποίους είχε ως βάση της ομάδας, ενώ την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο όταν εγώ τους πρότεινα να τους αποκτήσουμε μαζί με τον Λισγάρα τους είχε κόψει. Όπως όμως έχω δηλώσει κατ’ επανάληψη, όποιος στο ποδόσφαιρο μου έκανε κακό και με αδίκησε, ενώ εγώ τον ευεργέτησα, όπως έκανα και με τον Γρηγορίου που ήταν δύο χρόνια στα αζήτητα, καταστράφηκε».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία