Ακολουθήστε μας:

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία

«Έχει μονταριστεί το βίντεο, θα κινηθούμε νομικά»!

Μετά την μεγάλη έκταση που πήρε το θέμα με την καταγγελία της ΑΕ Κούκου, ο ΠΑΣ Λαμία τοποθετήθηκε δημόσια για τα όσα η πρώτη καταγγέλει.

Αργά το βράδυ της Τρίτης, ο Ερασιτέχνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει την ομάδα της Πιερίας πως υπήρξε αντιαθλητικό κλίμα από τον προπονητή και την αθλήτρια της ομάδας μας που κατανομάζεται.

Αναφέρει πως υπάρχει μοντάζ στο βίντεο που δείχνει τον προπονήτη της Λαμίας να χτυπάει αντίπαλη αθλήτρια και μάλιστα τονίζει πως υπάρχει το σχετίκο βίντεο στην διάθεση οποιουδήποτε το επιθυμεί. Παράλληλα πάντως, δεν γίνεται πουθενά λόγος για την μελανιά στο σώμα της αθλήτριας της ΑΕ Κούκου, η οποία έχει δημοσιευτεί.

Οι «κυανόλευκοι» επικαλούνται το Φύλλο Αγώνα -το οποίο επικαλείται και η ΑΕ Κούκου, ενώ μεταξύ άλλων γίνεται γνωστό πως ο πρόεδρος της ΑΕ Κούκου θα κληθεί να υποστηρίξει όσα λέει στα δικαστήρια.

Πρόκειται για μια κίνηση που ο Ερασιτέχνης όφειλε να κάνει και ορθά έπραξε, έστω και με κάποιες ώρες καθυστέρηση. Κι αυτό καθώς είναι ανεπίτρεπτο να δυσφημίζεται το όνομα του ΠΑΣ Λαμία για τέτοια θέματα. Εφόσον δε, όντως υπάρχουν αποδείξεις που διαψεύδουν την ΑΕ Κούκου, τότε πολύ σωστά οι άνθρωποι της Λαμίας θα κάνουν να κινηθούν νομικά, προκειμένου να υπερασπιστούν το όνομα του συλλόγου μας που ουδέποτε στο παρελθόν ενεπλάκη σε τέτοια ζητήματα.

Η ανακοίνωση:

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ανάρτηση του Προέδρου του σωματείου Α.Ε. Κούκου Μ.Α.Σ. (η οποία αναπαράγεται τις τελευταίες ώρες κι από λογαριασμούς μέσων κοινωνικής δικτύωσης της πόλης μας) όπου στην ουσία ¨καταγγέλλει¨ το κλίμα τρομοκρατίας που διαπίστωσε στον μεταξύ μας αγώνα αλλά και την αντιαθλητική συμπεριφορά του προπονητή και αθλήτριας της ομάδας μας.

Όλα αυτά που καταγγέλλονται μας προκαλούν απορία γιατί το συγκεκριμένο συμβάν για το οποίο αναφέρεται η αντίπαλη ομάδα, υπάρχει καταγεγραμμένο βίντεο όπως ακριβώς συνέβη (πριν μονταριστεί) και είναι στην διάθεση των αρμοδίων οργάνων, όταν και αν μας ζητηθεί ενώ και οι μαρτυρίες όλων των παρισταμένων τον διαψεύδουν πανηγυρικά. Προφανώς και δεν θα ρίξουμε το επίπεδο της ομάδος μας για να αποδείξουμε το ήθος και τον επαγγελματισμό του προπονητή μας τα οποία είναι γνωστά στην κοινωνία της περιοχής μας όπως και την ακεραιότητα του χαρακτήρα της αθλήτριάς μας που καταγγέλλεται και η οποία είναι μια άριστη επιστήμων.

Από όσο γνωρίζουμε ισχύ σε μία ποδοσφαιρική αναμέτρηση έχουν μόνο το φύλλο αγώνα που συντάσσει ο διαιτητής και η έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

Ελπίζουμε ότι ο κ. πρόεδρος της ΑΕ Κούκου όταν θα κληθεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές να απολογηθεί για συκοφαντική δυσφήμιση του προπονητή και της αθλήτριάς μας να έχει στη διάθεση του πειστικά επιχειρήματα για να αποδείξει την αθωότητά του.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία