Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Τέλος και ο Νικολάου από την Λάρυμνα!

Εξελίξεις στην Προοδευτική Λάρυμνας και πέραν του διοικητικού… Μαζί με τον Παναγιώτη Μπιτσάκο που αποχώρησε από την προεδρία του συλλόγου, παρελθόν αποτελεί και ο Γιώργος Νικολάου.

Ο νεαρός κόουτς των Λοκρών με επιστολή του γνωστοποίησε επίσης πως δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου τους και την επόμενη χρονιά. Ευχαρίστησε δε άπαντες, τονίζοντας με νόημα πως αποχωρεί σαν φίλος.

Η επιστολή του:

Πριν από λιγες ημέρες η ποδοσφαιρική χρονιά εφτασε στο τέλος της και η συνεργασία μου με την ομάδα της Προοδευτικής Λάρυμνας ολοκληρώθηκε. Ευχαριστώ καταρχήν για την εμπιστοσύνη, καθώς και για την ευκαιρία που μου δόθηκε από τον αδερφικό μου φίλο και πρόεδρο της Προοδευτικής Λάρυμνας κ. Παναγιώτη Μπιτσάκο, να εργαστώ ως προπονητής στην ομάδα της Λάρυμνας.

Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, τους γενικούς αρχηγούς, καθώς και όλους όσους εθελοντικά βοήθησαν να γίνει η δουλειά μας στο γήπεδο ευκολότερη. Η φετινή αγωνιστική περίοδος, με έκανε σοφότερο και καλύτερο ως ανθρωπο και προπονητή. Αισθάνομαι την υποχρέωση να πω, ότι προσπάθησα να κάνω από την πρώτη μέχρι την τελευταία ημέρα μου στην ομάδα, το καλύτερο με γνώμονα πάντα το συμφέρον του συλλόγου. Θελω να ζητήσω συγγνώμη για οσα λάθη έκανα, ως προπονητής και απο όσους με τις επιλογές μου πικρανα ή στεναχώρησα άθελα μου.

Εύχομαι στον Σύλλογο να εχει καλη συνεχεια και να επιτύχει τους στόχους του! Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την άψογη συνεργασία τους, για την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλλαν μέσα στο γήπεδο, ξεπερνώντας δυσκολίες, τραυματισμούς και αντιξοότητες, καταφέρνοντας να κερδίσουν με την αγωνιστική τους παρουσία τον σεβασμό και την αναγνώριση των αντιπάλων. Είσαστε πραγματικά άξιοι και εύχομαι να πετύχει ο καθένας τους στόχους του.

Φευγω σαν φίλος απο την Λάρυμνα και νιώθω περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της Ομάδας! Εἰς το επανιδείν…

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας