Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η αγάπη μας έγινε… 58 ετών!

Στο πέρασμα των χρόνων το Lamiaole.gr έχει αλλάξει πολλά πράγματα ως προς την όψη του και την θεματολογία του. Πάντα μα πάντα όμως, η αγάπη μας για τη Λαμία παρέμενε και παραμένει ίδια! Δεν θα μπορούσε λοιπόν για εμάς η 1η Ιουνίου να είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες ημέρες.

Το «καμάρι» μας, το μεράκι μας, η μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μας, γίνεται σήμερα 58 ετών και για εμάς η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερη και γιορτινή. Τόσο για εμάς, όσο και για δεκάδες ακόμα ανθρώπους που ακολουθούν τη Λαμία. Που έχουν αφιερώσει χρόνο και χρήμα στους «κυανόλευκους» και έχουν… ξοδέψει χιλιόμετρα στην Εθνική όδο για να βρεθούν στο πλευρό τους.

Σαν σήμερα, την 1η Ιουνίου του 1964 η ιδέα των ποδοσφαιρανθρώπων και του Δήμου για μια «ισχυρή» ποδοσφαιρικά Λαμία παίρνει σάρκα και οστά. Τις πρώτες πρωινές ώερες της ίδιας ημέρας, με πρωτοβουλία του δημάρχου Ιωάννη Παπασιόπουλου -και μετά από διαβουλεύσεις ενός μήνα- το Δημοτικό Συμβούλιου αποφασίζει την ίδρυση του ΑΣ Λαμία.

Η συγκεκριμένη ιστορία, μαζί με τα παρελειπόμενα εκείνων των ημερών είναι λίγο – πολύ γνωστά. Όσοι ωστόσο θέλετε να «φρεσκάρετε» τη μνήμη σας μπορείτε να ανατρέξετε στο περσινό εκτενές αφιέρωμα του lamiaole.gr στην ίδρυση του συλλόγου. Σας προτρέπουμε επίσης να διαβάσετε την ιστορία του Μιχάλη Κυτιανόπουλου. Του οραμαριστή της ιδέας για μια πανίσχυρη ποδοσφαιρική ομάδα στην πόλη μας.

Χρόνια πολλά αγάπη μας γλυκιά!
Ζήτω η Λαμία!

 

2 απαντήσεις στο “Η αγάπη μας έγινε… 58 ετών!”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΟΥ!!!! ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!! FORZA LAMIARA!!!

  2. Νικος Avatar
    Νικος

    Να κανουμε ότι μπορούμε να γιορτασουμε στην SL τα 60. Να φορέσουμε τις επετειακές κλπ. Αυτός είναι στόχος.

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία