Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Προσπαθούν να μαζέψουν τα… ασυμμάζευτα στον Παναιτωλικό

Για τον ΠΑΣ Λαμία τα όσα προηγήθηκαν της ψηφοφορίας του νέου προέδρου της Super League 1 χθες, από την μία προκαλούν τεράστια απογοήτευση, από την άλλη ωστόσο δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το τι έχει να αντιμετωπίσει.

Παρότι είχαν δώσει προσωπικές εγγυήσεις ο καθένας από τους επτά ιδιοκτήτες των «μικρομεσαίων» ΠΑΕ πως θα στηρίξουν τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, εν τέλει δεν τήρησαν τον λόγο τους. Γεγονός που ανάγκασε τον μεγαλομέτοχο της Λαμίας να μιλήσει σε έντονο ύφος πριν την έναρξη της ψηφοφορίας και εν τέλει να αποσύρει την υποψηφιότητα του.

Μάλιστα, από τους «μικρομεσαίους» που είχαν καταλήξει σε κοινό μέτωπο μόνο η ΕΠΟ κράτησε τον λόγο της, ενώ ο Βόλος απείχε της διαδικασίας. Κι αν αυτό μακροπρόθεσμα δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στις ομάδες δεύτερης ταχύτητας -δεδομένου πως η λογική του Ολυμπιακού στα τηλεοπτικά και τα γενικότερα έσοδα είναι γνωστή εδώ και χρόνια- οι «μικροί» προσπαθούν σήμερα να… μαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Να δικαιολογήσουν δηλαδή την απόφαση τους να στηρίξουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Και ο Παναιτωλικός είναι μια τέτοια περίπτωση…

Μάλιστα, μέσω κύκλων και δημοσιευμάτων στον τοπικό Τύπο του Αγρινίου, οι άνθρωποι του συλλόγου, προσπαθούν να δικαιολογηθούν, αναφέροντας πως ο Φώτης Κωστούλας ψήφισε τον κ. Μαρινάκη αφού έχει ως λογική από την στιγμή που υπάρχει ένας υποψήφιος να τον στηρίζει. Άσχετα αν συμφωνεί, ή όχι μαζί του.

Η αλήθεια ωστόσο είναι πως η στάση του κ. Κωστούλα και των υπόλοιπων έξι προέδρων των «μικρομεσαίων» ΠΑΕ, ήταν εκείνη που ανάγκασε τον κ. Παπαϊωάννου να πάρει πίσω την υποψηφιότητα του και να μείνει μία η υποψηφιότητα.

Αν ο κ. Κωστούλας και ο Παναιτωλικός κατ’ επέκταση δεν άλλαζε την τακτική του, τότε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας δεν είχε κανένα λόγο να αποσυρθεί.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. filathlos

    25/06/2022 at 7:20 μμ

    Συναντήθηκαν και συμφώνησαν μεταξύ τους παρόν και ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικου που έκανε και δηλώσεις δημόσια:
    https://lamiaole.gr/2022/06/21/kostoylas-o-papaioannoy-thetikos-na-analavei/
    Τώρα ξαφνικά ψάχνουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα με διαρροές οτι τον επέλεξε (το Παπαϊωάννου) η ΑΕΚ. Και γιατί τον στήριξε στην αρχή και μετά γιατί ψήφισε Μαρινάκη και δεν βγήκε επίσημα να καταγγείλει το Παπαϊωάννου και να επιλέξουν έναν άλλον οι μικροί αφού θεωρούσαν οτι οι μεγάλοι δεν τους υπολογίζουν; Κουτοπονηριές για να μη τους κράξουν οι δικοί τους για τη κολοτούμπα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι