Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Παπαϊωάννου: «Υπάρχουν κρυφές χρηματοδοτήσεις»

Σοβαρότατα πράγματα είπε το βράδυ της Δευτέρας ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας μίλησε στην εκπομπή “Δίκη στο Open” και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα που είχαν ως αποτελέσματα να αποσυρθεί την υποψηφιότητα του για την προεδρία της Λίγκας.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε… κρυφές χρηματοδοτήσεις ομάδων μέσω χορηγιών και δανεικών ποδοσφαιριστών, ενώ ευχήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να αφήσει έργο ως πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής. Απάντησε δε, σε όσα του καταλογίζουν κατά καιρούς για τις σχέσεις του με προέδρους άλλων ΠΑΕ.

«Υπήρχε μια δέσμευση να κάνουμε κάτι για τις μικρές ομάδες και να κάνουμε κάτι για την κεντρική διαχείριση. Απέσυρα την υποψηφιότητά μου επειδή δεν θα με ψήφιζαν. Πρέπει να μας ενώνουν τα προβλήματά μας και αν δεν το καταλάβουμε εμείς οι μικροί, θα πηγαίνουμε όλο και πιο πίσω. Θα κάνει πολύ καιρό να έρθει αυτό που θέλουμε. Δεν πικράθηκα και μάλιστα πίστευα από την αρχή ότι δε θα γίνει και επαληθεύτηκα. Πριν την υποψηφιότητα Μαρινάκη, είχα επιφυλάξεις».

Για το αν τι απαντά σε όσους λένε ότι ήταν υποψηφιότητα του Μελισσανίδη: «Πρώτα απ’ όλα να πω περαστικά στο Δημήτρη τον Μελισσανίδη, το έχω περάσει αυτό και ξέρω. Το αν κάποιος είναι εξαρτημένος, το δείχνει η ιστορία, οι πωλήσεις. Από τις κινήσεις του καθένα φαίνεται. Η Λαμία είναι μια αδέσμευτη ομάδα, σχέσεις έχω και μιλάω με τον Μελισσανίδη, τον Σαββίδη, τον Μαρινάκη αν χρειαστεί, αλλά δεν έχω δεσμεύσεις».

Για τις κινήσεις Μαρινάκη: «Δεν μας ενδιαφέρουν τα της ΕΠΟ. Αν ο Μαρινάκης καταφέρει αυτό που κανείς δεν κατάφερε τόσα χρόνια, θα είμαι πρώτος που θα τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές. Δεν γνωρίζω αν έγινε κάποια συναλλαγή Μαρινάκη με τους προέδρους που τον ψήφισαν. Είχαμε μείνει πολύ λίγοι, σημασία έχει ότι η εκλογή θα χανόταν.

Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι δύο ομάδες με την ανακοίνωση Μαρινάκη δεν σήκωναν καν το τηλέφωνο. Χάθηκαν. Δύο ομάδες έγιναν καπνός από την πρώτη στιγμή. Μαζευτήκαμε οκτώ πρόεδροι για να διεκδικήσουμε αυτό που προσπαθούμε τόσα χρόνια. Αν θέλει να αφήσει κάτι καλό ο κ. Μαρινάκης, ας το κάνει. Είπε ότι ήταν από τους πρωτοστάτες του τηλεοπτικού και το 2011.

Πιστεύω ότι ίσως κάνει κάποια οικονομική θυσία για να επιτευχθεί η κεντρική τηλεοπτική διαχείριση. Θυμάστε ότι πέρυσι 5 ομάδες δεν είχαμε τηλεοπτικό και είχαμε βγει στη ζητιανιά και αν δεν ερχόταν ο Αστέρας και ο ΠΑΟΚ μαζί μας, να μας στηρίξουν, οι 5 ομάδες θα ζητιάνευαν ακόμη.

Δυστυχώς κάποιες ομάδες παίρνουν τις χορηγίες που τους δίνουν άλλες ομάδες και παίκτες δανεικούς. Δεν πρέπει να γίνεται αυτό, είναι σαν κρυφές χρηματοδοτήσεις»

2 απαντήσεις στο “Παπαϊωάννου: «Υπάρχουν κρυφές χρηματοδοτήσεις»”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΜΠΡΆΒΟ ΠΡΌΕΔΡΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΉΘΕΙΕΣ!!! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΎΜΕ!!! ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ!!! ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΆΠΟΙΩΝ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΚΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ… ΆΛΛΟΙ ΚΆΝΑΝΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ!!!

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΕΑΝ ΔΕ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΔΑΝΕΙΚΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ (ΤΟ ΛΟΛΥ 2 ΔΑΝΕΙΚΟΙ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΑΝ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΠΗΓΩΝ ΠΧ ΠΡΟΠΟ, ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΛΠ, ΔΕ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΙΣ “ΚΟΤΕΣ”, ΤΟΤΕ ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΟΑΡΞΟΥΝ “ΚΡΥΦΕΣ” ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΕΙΟΦ ΚΑΙ ΠΛΕΙΑΟΥΤ & ΝΑ ΑΝΕΒΟΞΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ 2 ΟΜΑΔΕΣ. ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ.

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία