Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το πλάνο της Ρετζιάνα πείθει τον Βόκιτς

Το όνομα του Ντέγιαν Βόκιτς προέκυψε χθες για τον ΠΑΣ Λαμία. Το Lamia Ole πρώτο σας μετέφερε για την περίπτωση του Σλοβένου, αναφέροντας πως στην Ιταλία λένε ότι η ομάδα μας εξετάζει την περίπτωση του.

Τώρα το κατά πόσο ισχύει αυτή η πληροφορία ελέγχεται. Εξάλλου, οι Ιταλοί φημίζονται για τα μεταγραφικά τους σενάρια και για τις… φουσκωμένες φήμες που διαρρέουν.

Το δεδομένο στην περίπτωση του 26χρονου είναι πως θα αποχωρήσει από την Μπενεβέντο. Έχει μεν έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιο του, ωστόσο ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να του το λύσει χωρίς να καρπωθεί κάποιο ποσό, αφού δεν έχει πείσει με την παρουσία του.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία πάντως αναφέρουν πως ο ίδιος ο Σλοβένος δείχνει να έχει πειστεί από το πρότζεκτ της Ρετζιάνα. Ο σύλλογος από το Ρέτζιο Εμίλια κάνει «επανεκίννηση» από την τρίτη κατηγορία της γειτονικής χώρας και μπορεί να εγγυηθεί στον Βόκιτς πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάτι που ασφαλώς -ακόμα κι αν ισχύουν οι φήμες- η Λαμία δεν μπορεί να του δώσει.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Λαμιώτης

    29/06/2022 at 11:41 πμ

    ΤΑ ΕΙΠΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΜΑΝΑΤΖΑΡΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ. ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ!!! ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΈΣ ΓΙΝΕΤΑΙ….ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΌ….ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΏΝ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΎΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία