Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ξεκινάει 13/7, στο Καρπενήσι στο «χτίσιμο»!

Την Τετάρτη, 13 Ιουλίου θα ξεκινήσει οριστικά η φετινή προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα μας ανακοίνωσε το πρόγραμμα της φετινής της προετοιμασίας, καθώς και τα τέσσερα -δυνατά είναι η αλήθεια- φιλικά που έχει προγραμματίσει.

Οι αφίξεις παικτών στην πόλη μας, θα γίνουν στις 13 Ιουλίου, προκειμένου μια μέρα αργότερα να πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα τεστ και το απόγευμα της ίδιας ημέρας να πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση στο «Αθανάσιος Διάκος».

Την Κυριακή, 17 Ιουλίου οι «κυανόλευκοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα διαμείνει για περίπου δύο εβδομάδες, μέχρι και τις 29 του μήνα. Εκεί θα δώσουν και το πρώτο τους τεστ, κόντρα στην ΑΕΛ. Με την επιστροφή στη… βάση τους δε, οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν πέντε ακόμα τεστ. Με Νίκη Βόλου, Λεβαδειακό, Αναγέννηση Καρδίτσας και Ιωνικό.

Αναλυτικά:

Μετά το πέρας των σύντομων φετινών διακοπών τους οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 επιστρέφουν στην ποδοσφαιρική δράση.

Το πρόγραμμα της προετοιμασίας έχει ως εξής:

  • Την Τετάρτη 13/7 θα αφιχθούν όλοι στην πόλη της Λαμίας για τις τελικές λεπτομέρειες εν όψει της νέας σεζόν.
  • Την Πέμπτη 14/7 το πρωί οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα κάνουν ιατρικές εξετάσεις ενώ το απόγευμα στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση – προπόνηση στο ΔΑΚ “Αθ. Διάκος” η οποία θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους.
  • Την Παρασκευή 15/7 και το Σάββατο 16/7 το πρωί θα πραγματοποιηθούν οι εργομετρικές εξετάσεις με παράλληλες απογευματινές προπονήσεις.
  • Την Κυριακή 17/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “ΜΟΝΤΑΝΑ” και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της μέχρι την Παρασκευή 29/7. Στην διάρκεια της παραμονής της στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την ΑΕΛ, την Πέμπτη 28/7.
  • Μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι ο προπονητικός κύκλος της ομάδας θα συνεχιστεί στην πόλη της Λαμίας και έχουν προγραμματιστεί τα εξής φιλικά παιχνίδια:
    Τετάρτη 3/8/2022 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΛΑΜΙΑ
    Σάββατο 6/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
    Παρασκευή 12/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
    Σάββατο 13/8/2022 ΛΑΜΙΑ – ΙΩΝΙΚΟΣ

Με νεότερη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές  οι ώρες και περισσότερες λεπτομέρειες για τα φιλικά παιχνίδια!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία