Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Λαμιώτης έκανε… σουπερλιγκάτο το γήπεδο της Νεάπολης!

Μπορεί η «γειτόνισσα» Νίκη Βόλου τα τελευταία χρόνια να λείπει από τις επαγγελματικές κατηγορίες, το χορτάρι στο οποίο θα αγωνίζεται την νέα σεζόν ωστόσο δεν έχει σε τίποτα να «ζηλέψει» εκείνα της Super League.

Η θεσσαλική ομάδα ανέθεσε φέτος τις εργασίες στον αγωνιστικό χώρο, στον Λαμιώτη «ειδικό» Βασίλη Ντούβα και η δουλειά που έχει γίνει στο τερέν του γηπέδου της Νεάπολης είναι εξαιρετική. Ήδη οι εργασίες έχουν προχωρήσει στο 70%. Έχει εγκατασταθεί νέο αρδευτικό σύστημα, έγιναν ζιζανιοκτονίες και μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η αμμοδιανομή.

Μάλιστα, χαρακτηστικά οι άνθρωποι της Νίκης λένε πως «η διαφορά με το πώς αφήσαμε το γήπεδο την περασμένη σεζόν είναι η μέρα με τη νύχτα».

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Φριξος

    30/07/2022 at 10:10 μμ

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΟΥ ΙΣΧΥΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΡΗΣΗ “ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ, ΔΕΝ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ”. ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΥΣΙ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΕΝΑΝ ΓΕΩΡΓΟ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΟΡΓΩΣΕ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ 2 ΕΝΤΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΕΝΑ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΝΕΘΕΣΕ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ 2 ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ;
    ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ;

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι