Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Άλλη αιτία, ίδιο το αποτέλεσμα!

Είναι αλήθεια πως το χθεσινό σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει με την ΕΠΣ Φθιώτιδας, έχει προκαλέσει συζητήσεις. Επειδή ωστόσο η αρχική πληροφόρηση που είχαμε αποδείχθηκε εν μέρει λάθος, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας.

Πράγματι, υπήρξε ποδοσφαιράνθρωπος της Φθιώτιδας που με αφορμή την επιθυμία του να «καρατομηθεί» το Διοικητικό Συνμβούλιο της Ένωσης, έχει εμπλέξει τον ΠΑΣ Λαμία στην καταγγελία που έχει κάνει. Και πράγματι στο έγγραφο που έχει αποστείλει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρεται πως η ομάδα μας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά της ΕΠΣΦ.

Αυτό που ωστόσο λανθασμένα γράψαμε χθες, είναι πως η αιτιολογία όσον αφορά την ομάδα μας ήταν η μη-εγγραφή στο Μητρώο. Η αλήθεια είναι πως η εν λόγω καταγγελία αναφέρει πως από την στιγμή που η Λαμία δεν διαθέτει ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΦ, αυτόματα δεν έχει και δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά της Ένωσης.

Προφανώς και εξακολουθεί να παραμένει σημαντικό ζήτημα, καθότι επώνυμα ποδοσφαιράνθρωπος της Φθιώτιδας τίθεται κατά του συλλόγου. Ή τελοσπάντων της διοίκησης του. Ωστόσο οφείλαμε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια.

Μία απάντηση στο “Άλλη αιτία, ίδιο το αποτέλεσμα!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Ότι να ναι. Η πρώτη καζανια είναι βαριά. Να την αραιωνετε.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία