Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Κορδολέμης: «Θέλουν να χτυπήσουν τον Παπαϊωάννου»!

Δριμύ κατηγορώ από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με αφορμή την απόφαση για την έκπτωση του συμβουλίου της Ένωσης.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 1, ο πρόεδρος της ΕΠΣΦ, Μιχάλης Κορδολέμης, έκανε λόγο για προσπάθεια να χτυπηθεί ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου του μετά την απόφαση του να κατέβει ως δήμαρχος. Αφήνει δε υπόνοιες για τον τρόπο που ήρθε η απόφαση.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πρώτη φορά είναι πρωτόγνωρο. Μόνος του ο κ. Αυγενάκης  ξέρει γιατί το έκανε. Εγώ υποψιάζομαι ορισμένα πράγματα τα οποία θα τα εκθέσω. Όπως γνωρίζεται πριν από 15 μήνες, στις 8 Ιουνίου έγιναν οι εκλογές στην Ένωση το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικό 29 υπέρ μου, 9 ο κύριος Σακελλάρης. Δεν μπορώ να το καταλάβω! Είχε κάνει μια ένσταση ο κ.Σακελλάρης πριν την έναρξη της ψηφοφορίας η οποία απερρίφθη. Θα μπορούσε να προσφύγει στα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ να δικαιωθεί. Το κύρος των αρχαιρεσιών της Ένωσης μας όμως δεν προσβλήθηκε εντός του εξαμήνου. Όπως προβλέπεται μετά την πάροδο της ημερομηνίας αυτής, αποκλείστηκε οποιαδήποτε αμφισβήτηση της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων και της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.

Εν τούτοις ο κ. Αυγενάκης χωρίς κανένας να γνωρίζει γιατί στις 30/9/2022 αναρτήθηκε στο Διαύγεια η διαπιστωτική αυτή πράξη, η παράνομη διαπιστωτική αυτή πράξη. Θεωρώ ότι δεν έχει κανένα δικαίωμα ο κ. Αυγενάκης να υπογράφει τέτοιες αποφάσεις, διότι αν ήταν έτσι όλα τα Υπουργεία θα δίκαζαν αυτά. Δεν θα υπήρχε δικαιοσύνη».

Εν συνεχεία, ερωτηθείς γιατί έγινε ότι έγινε, σχολίασε: «Μετά από 15 μήνες έγιναν, εγώ είχα προσκομίσει τα δικαιολογητικά.. Είχα πάει και σε ακρόαση που με κάλεσαν μέσα στην ΓΓΑ. Νόμιμα ψήφισε η ακαδημία Μώλου, όλα τα χαρτιά είχα προσκομίσει κάτω. Η απόφαση αυτή του Αυγενάκη είναι σκανδαλώδης, αυτού του “τύπου” που αποκαλεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου ο συντοπίτης του. Διότι αυτός ο άνθρωπος έχει διαλύσει τα πάντα εκεί που τον έχει βάλει ο κύριος Πρωθυπουργός. Η απόφαση αυτή την έχει πάρει ο κύριος Αυγενάκης μετά την επίσκεψη στο Ράλι Ακρόπολις που έκανε.

Αυτό τι σημαίνει; Ότι στόχος τους είναι ο υποψήφιος δήμαρχος ο κ. Παπαϊωάννου, με αυτή την απόφαση θέλουν να χτυπήσουν τον Δήμαρχο και κεντρικά την ΕΠΟ. Η υποψηφιότητα λοιπόν του κ. Παπαϊωάννου έχει ενοχλήσει μερικούς όμως πρέπει να το γνωρίζουν οι πάντες ότι ο κύβος ερρίφθη. Ο κ. Παπαϊωάννου θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Λαμίας και ότι και να κάνουν οι προσπάθειες αυτές πέφτουν στο κενό. Όλα σε αυτή την ζωή μαθαίνονται εδώ και μερικοί δεν θα έχουν που να πάνε να κρυφτούν μετά από λίγο καιρό».

Για το τι μπορεί να κάνει από εδώ και πέρα, είπε: «Εμείς θα την ανατρέψουμε αυτή την απόφαση. Θα προσφύγουμε στα διοικητικά δικαστήρια και πιστεύω θα δικαιωθούμε. Δεν έπρεπε καν να συζητηθεί αυτό το θέμα. Έχει περάσει το εξάμηνο. Θα μπορούσε ο κ. Σακελλάρης να προσφύγει στο χρόνο αν νόμιζε ότι αδικείται με αποτέλεσμα το 29-9. Για ένα σωματείο. Αυτό είναι και έχει προκαλέσει θόρυβο σε όλη την Ελλάδα με αυτό που έχει κάνει ο κ. Αυγενάκης. Με ποιο δικαίωμα υπογράφει, τι είναι δικαστής»;

ΠΗΓΗ: Lamia FM 1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamia Ole

3 απαντήσεις στο “Κορδολέμης: «Θέλουν να χτυπήσουν τον Παπαϊωάννου»!”

 1. Λαμiώτης Avatar
  Λαμiώτης

  Είναι ντροπή να εμπλέκουνε το Πανουργιά σε μάχες για τη καρέκλα. Όποιος διαβάσει το έγγραφο θα καταλάβει δεν χρειάζεται να είναι δικηγόρος. Μιλάνε οι ημερομηνίες και οι νόμοι.

 2. G. K Avatar
  G. K

  Είναι γνωστό τοις πάσι ότι διαπιστωτικες πράξεις δεν μπορούν να ποιησουν έκπτωση σε καμμια εκλεγμένη διοίκηση σε οποιοδήποτε τομέα.. Μόνο αποφάσεις δικαστηρίου.. Κανένα σοβαρό μέσο ενημέρωσης δεν ασχολήθηκε.. Θόρυβος για το τίποτα δηλαδή..

  1. Νικος Avatar
   Νικος

   Έτσι.

3 Comments

3 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας