Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Στα άκρα οι σχέσεις Καραΐσκου – Κορδολέμη!

Σε… τεντωμένο σχοινί το φθιωτικό ποδόσφαιρο! Την ώρα που η έκπτωση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ Φθιώτιδας έχει προκαλέσει πάρα πολλά ερωτηματικά, εξελίξεις υπάρχουν και σε πολιτικό επίπεδο.

Ο Μιχάλης Κορδολέμης υποστήριξε χθες στον αέρα του «FM 1» ότι το μέτωπο που άνοιξε στην ΕΠΣΦ έχει να κάνει με «πόλεμο» κατά του Πανουργιά Παπαϊωάννου και του ίδιου και εν συνεχεία είχαμε νέο… επεισόδιο. Ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος διέγραψε τον κ. Κορδολέμη από την δημοτική παράταξη «Περήφανη Πόλη».

Προφανώς η κίνηση αυτή έχει να κάνει άμεσα με τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Κορδολέμη, ο οποίος στην ουσία τάχθηκε δημόσια στο πλευρό του μεγαλομετόχου του ΠΑΣ Λαμία. Ειδικά από την στιγμή που ο τελευταίος έχει ανακοινώσει πως θα κατέβει ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Τα παραπάνω ασφαλώς έχουν προκαλέσει αναταραχή. Τόσο σε κοινωνικό, όσο και σε αθλητικό επίπεδο. Και έχουν άμεσο αντίκτυπο. Τόσο στον ΠΑΣ Λαμία, όσο και στις υπόλοιπες ομάδες της πόλης και του νομού μας. Αφού αυτοί είναι τα έμμεσα «θύματα».

Μία απάντηση στο “Στα άκρα οι σχέσεις Καραΐσκου – Κορδολέμη!”

  1. Λαμία Avatar
    Λαμία

    Το όνομα της Λαμίας και του Παπαϊωάννου πουλάει, οπότε το χρησιμοποιούμε κατά το δοκούν. Είτε με καταγγελίες είτε ως υπεράσπιση. Ειλικρινά ποιος ασχολείται με τη μάχη της καρέκλας στην ΕΠΣ; Αλλοίμονο στα σωματεία των ερασιτεχνικών. Δεν υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι να βγουν μπροστά; Οι ίδιοι και οι ίδιοι τόσα χρόνια κολλημένοι στις καρέκλες.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας