Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Θαύμα – θαύμα, γιατρεύτηκαν όλοι!

Εμπαθείς δεν είμαστε με κανέναν, έχουμε μάθει όμως όταν μας προκαλούν να απαντάμε ανάλογα. Και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού οι τριγύρω του μας έχουν δώσει πολλές αφορμές για να ασχολούμαστε.

Όπως μας έδωσαν και την περασμένη Κυριακή που στοχοποίησαν την Λαμία και τους ποδοσφαιριστές της. Η ομάδα μας έγινε «περίγελος» και ανέκδοτο για το -υποτιθέμενο- σκληρό παιχνίδι της κόντρα στο «τριφύλλι». Μας χαρακτήρισαν «ντροπή του ποδοσφαίρου», μας είπαν «τσεκούρια» και «ταγάρια», μέχρι και να θυμούνται οι Παναθηναϊκοί της Λαμίας το παιχνίδι αυτό όταν θα έρθουν οι δημοτικές εκλογές είπαν. Ναι, υπήρξε γνωστός ρεπόρτερ των «πρασίνων» που πράγματι έγραψε κάτι τέτοιο.

Βέβαια, εξαρχής ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους είχε διαψεύσει. Πριν το «τριφύλλι» περάσει την γραμμή του, σχολιάζοντας για τους τραυματισμούς πως συμβαίνουν αυτά στα ποδόσφαιρο. Μιλάμε εξάλλου για μυϊκούς τραυματισμούς ως επί το πλείστον. Στην περίπτωση του Τρουγιέ δε, που υπέστη ρήξη χιαστού είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για ατυχία και δεν ευθύνεται κάποιο μαρκάρισμα.

Έφταγαν οι παίκτες του ΠΑΣ Λαμία εν τέλει; Ας μας απαντήσουν τώρα, μια εβδομάδα αργότερα. Γιατί εμείς στην αποστολή που ανακοίνωσε σήμερα ο Παναθηναϊκός, βλέπουμε πως με εξαίρεση τον Τρουγιέ, άπαντες είναι διαθέσιμοι για το αυριανό ματς με τον Άρη.

Τι ιατρικό τιμ έχεις ρε Παναθηναϊκέ; Πως «αναστήθηκαν» όλοι έτσι;

3 απαντήσεις στο “Θαύμα – θαύμα, γιατρεύτηκαν όλοι!”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΘΑΥΜΑ!!!! ΘΑΥΜΑ!!!! ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ!!! ΑΦΟΥ ΚΆΝΑΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΆΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΟΚ;;; ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!!

  2. yannis Avatar
    yannis

    To ποδόσφαιρο είναι για άντρες άσχετα αν παίζουν και γυναίκες……..

  3. lefski Avatar
    lefski

    Γεμάτοι φανατισμό και «δηλητήριο» οι πράσινοι φίλαθλοι και δημοσιοκάφροι των Αθηνών αλλά και Θεσσαλονίκης (!) καταφέρονταν εναντίον της ομάδας μας στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας για αντιαθλητικό παιχνίδι,δρεπάνια κλπ.
    Είναι απορίας άξιο το ότι «γιατρεύτηκαν» οι παίκτες τους σε πέντε μόλις ημέρες….

3 Comments

3 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ