Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Αυξητική στήθους πριν και μετά: Ο πλαστικός χειρουργός απαντάει σε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την προσθετική μαστών

Η αυξητική στήθους είναι η πιο δημοφιλής πλαστική επέμβαση που επιλέγουν οι γυναίκες παγκοσμίως, προκειμένου να τονίσουν τη θηλυκότητά τους, να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να αναδείξουν την πιο σέξι τους πλευρά. Ωστόσο η αύξηση των μαστών δεν είναι για όλες τις γυναίκες η ίδια, αφού τόσο η ίδια η προσθετική διαδικασία, όσο και το κόστος διαφέρουν ανάλογα το αποτέλεσμα που θέλουν να δουν. Το σημαντικό όμως για να θεωρείται επιτυχημένη μία αυξητική στήθους είναι το πριν και μετά να μοιάζουν εξίσου φυσικά και το αποτέλεσμα να αναδεικνύει και να κολακεύει τον εκάστοτε σωματότυπο της γυναίκας.

Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, με μακρά εμπειρία στην αυξητική στήθους, γνωρίζει εκ πείρας τι είναι αυτό που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και μπορεί να σας προτείνει την κατάλληλη μέθοδο για αυξητική στήθους, ώστε η αύξηση των μαστών να φαίνεται φυσική και ταυτόχρονα το κόστος να είναι προσιτό, με τιμή προσαρμοσμένη στις δικές σας δυνατότητες.

Οι επιλογές σας

Υπάρχουν ορισμένες διαφοροποιήσεις στην αυξητική στήθους, που εξαρτώνται από το αποτέλεσμα που θέλει να δει η γυναίκα στο σώμα της και το πόσο φυσικό θέλει να φαίνεται και να αισθάνεται το καινούργιο της στήθος. Γενικά η αύξηση των μαστών γίνεται με την προσθετική ειδικών εμφυτευμάτων κάτω από τον μυ του μαστού, που τον ανασηκώνουν και κάνουν το στήθος να φαίνεται μεγαλύτερο και πιο στητό.

Η αυξητική στήθους μπορεί να γίνει με δύο τρόπους: Ο ένας είναι τα εμφυτεύματα σιλικόνης, όπου το πριν και το μετά είναι πιο εμφανές, αλλά το αποτέλεσμα στην αύξηση των μαστών φαίνεται πιο φυσικό. Η άλλη επιλογή είναι τα εμφυτεύματα φυσιολογικού ορού, που περιέχουν ένα απόλυτα ασφαλές και βιοαπορροφήσιμο υλικό που απορροφάται με ασφάλεια από τον οργανισμό αν υπάρξει διαρροή.

Εκτός από το πριν και μετά, διαφορά στις 2 μεθόδους υπάρχει και στο κόστος για την αυξητική στήθους σε κάθε περίπτωση, αφού η τιμή για προσθετική μαστών με εμφυτεύματα σιλικόνης είναι συνήθως χαμηλότερη από την αύξηση με εμφυτεύματα σιλικόνης.

Εμπιστευθείτε τον ειδικό

Όσο διαδεδομένη και δημοφιλής κι αν είναι, η αυξητική στήθους δεν παύει να είναι μία αισθητική επέμβαση που απαιτεί προσεκτικούς χειρισμούς και εμπειρία χρόνων από τον χειρουργό που θα την αναλάβει, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα για την κάθε περίπτωση εξατομικευμένα. Ο κορυφαίος πλαστικός χειρουργός δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας, διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να σας καθοδηγήσει ώστε να επιλέξετε την μέθοδο για αυξητική στήθους που ταιριάζει καλύτερα σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε, αλλά και στο τελικό κόστος που επιθυμείτε να διαθέσετε.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του πλαστικού χειρουργού δρ. Ζήση Μπουκουβάλα και διαβάστε τα πάντα για την αυξητική στήθους και το κόστος για αύξηση μαστών και δείτε φωτογραφίες πριν και μετά με τα εκπληκτικά αποτελέσματα σε προηγούμενες περιπτώσεις.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ