Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Τραπεζαρία σαλονιού: Μοντέρνες ιδέες για σετ τραπεζαρίας που θα μεταμορφώσουν το χώρο σας

Μία τραπεζαρία σαλονιού, είναι πολλά περισσότερα από μία σύνθεση με καρέκλες και τραπέζι, ειδικά για εμάς τους μεσογειακούς λαούς. Είναι ένας χώρος στον οποίο μοιραζόμαστε τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές μας μαζί, γιορτές, γενέθλια, επετείους, δείπνα και γεύματα, όλες οι γευστικές μας αναμνήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα περιλαμβάνουν ένα σετ τραπεζαρίας.

Το ότι αποτελεί όμως διαχρονική αξία, δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ακολουθεί και τις επιταγές του σύγχρονου design. Οι πιο μοντέρνες και στυλάτες τραπεζαρίες σαλονιού, μπορούν ταυτόχρονα να είναι ποιοτικές αλλά και άνετες, πλαισιώνοντας μοναδικά το χώρο σας και βάζοντας μία νότα κομψότητας στις οικογενειακές σας στιγμές.

Η Istikbal Kimerland σας προτείνει τις πιο μοντέρνες ιδέες για τραπεζαρία σαλονιού και σετ τραπεζαρίας που θα φέρουν την προσιτή πολυτέλεια στο χώρο σας, αναδεικνύοντας το καλό σας γούστο.

Το έξω μέσα

Το μάρμαρο συνήθως χρησιμοποιείται για εξωτερικά τραπέζια, όμως τώρα την αισθητική του μπορείτε να τη φέρετε και στην τραπεζαρία σαλονιού, επιλέγοντας το σετ τραπεζαρίας Orlando, από τις πιο μοντέρνες και στυλάτες προτάσεις για εσωτερικούς χώρους. Συνδυάστε το γκρι εφέ μαρμάρου με ασορτί καρέκλες σε ανθεκτικό αλέκιαστο ύφασμα και άνετη μοντέρνα γραμμή και απολαύστε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τον χώρο σας.

Προσιτή πολυτέλεια

Ιδανική για τραπεζαρία σαλονιού, το σετ τραπεζαρίας Gusto συνδυάζει τις μοντέρνες νότες με το ροκοκό στυλ και φέρνει τις Βερσαλλίες στο σπίτι σας αλλά στην πιο σύγχρονη αισθητική τους. Εντυπωσιακή τραπεζαρία σε φίλντισι απόχρωση με χρυσαφί λεπτομέρειες, περίτεχνα σκαλιστά μοτίβα που τραβάνε την προσοχή και δίνουν μία πολυτελή νότα στα έπιπλα και αλέκιαστα υφάσματα κορυφαίας ποιότητας για μεγάλη διάρκεια ζωής, πλαισιώνουν το σετ τραπεζαρίας που θα μεταμορφώσει το σπίτι σας σε παλάτι.

Δημιουργήστε την τραπεζαρία των ονείρων σας με ένα κλικ. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα Istikbal Kimerland και επιλέξτε τραπεζαρία σαλονιού, από τις πιο μοντέρνες και πρωτότυπες επιλογές για σετ τραπεζαρίας με ποιότητα που ξεχωρίζει.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ