ΠΑΣ Λαμία
Με Πάβλοβετς στην Λιβαδειά!
ΠΑΣ Λαμία
-
Στη φιέστα της Κ16 οι παίκτες της Λαμίας!
Στο πλευρό της Κ16 που γιόρτασε σήμερα την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΟΣ Φθιώτιδας,...
-
Πένθος και πάλι στη Λαμία! «Έφυγε» ο Ηλίας Πρέντζας!
Δεν έχουν σταματημό τα κακά μαντάτα για όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο στη Λαμία....
-
Μπλεξίματα με τον νόμο για τον Πίτι!
Τον… μπελά του βρήκε ο Μεδίνα Λούνα Πίτι για επεισόδιο που φέρεται να είχε...
-
Αυλαία με ισοπαλία για τις γυναίκες
Με την 18η και τελευταία αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών ολοκληρώθηκαν...




Πάμε παιδιά!!! Πιστεύουμε σε εσάς!!! Πάμε γερά αύριο δώστε τα όλα!!! Εμείς θα είμαστε και αύριο εκεί να σας στηρίξουμε με την φωνή μας!!! Παίξτε για την ΛΑΜΙΑΡΑ μας και τον κόσμο της!!!
Πάση θυσία διπλό.. οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα είναι καταστροφικό. Παντελίδη ακούς; Αν χάσεις αυτό το παιχνίδι να μας αδειάσεις τη γωνιά μόνος σου ( αν και η ζημιά που έχεις κάνει είναι τεράστια). ΥΓ: δεν έχω τίποτα μαζί σου, αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι η ομάδα μας. Μακάρι να νικήσουμε για να ελπίζουμε. Αν όμως όχι κάτι πρέπει να αλλάξει και αυτό είσαι εσύ!!!
ΒΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ, ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗΣ 20.000 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝ?????.
ΟΜΩΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ, ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ [ΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ] ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΕΤΣΙ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ,ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΥΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ, ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Επειδή παρακολουθώ τον αγώνα, ο εκφωνητής του οποίου *εκθειαζει* το μικρότερο αριθμό τερμάτων που έχει η ομαδα μας στη super league με 8 γκολ, εκείνο που διαπιστωνω, είναι ότι μέχρι στιγμής στο 12′, δεν έχουν καταφέρει να αλλάξουν 3 παικτες τη μπάλα μεταξύ τους αφου στις 2 πάσες και μετά είτε μας την κερδίζουν τη μπάλα, είτε τη διώχνουν χτου καραγκιόζη το γάμο.
Είναι δυνατόν έτσι να κερδίσουμε, η να πάρουμε έστω ισοπαλία, που ισοδυναμεί για μένα με ηττα;
Αντε και στην πιο κάτω κατηγορία, όπως φαίνονται τα πράγματα.