ΠΑΣ Λαμία
Τέλος ο Γκοράνοφ από την Λαμία!
ΠΑΣ Λαμία
-
Πρώτο τεστ την Κυριακή (30/8) για τη Λαμία
Το πρώτο τεστ της φετινής της προετοιμασίας ανακοίνωσε η Λαμία. Θα είναι κόντρα στον...
-
Τέλος ο Φράγκος από τη Λαμία!
Την απόφαση του να κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του ΠΑΣ Λαμία, γνωστοποίησε ο Μιχάλης...
-
Ανακοίνωσε Αρβανίτη η Λαμία!
Ανακοίνωσε μεταγραφή ο ΠΑΣ Λαμία! Η ομάδα μας γνωστοποίησε την επιστροφή του Χριστόφορου Αρβανίτη....
-
Δηλώσεις από την χθεσινή «πρώτη» της Λαμίας (vid)
Δείτε τι είπαν ο κόουτς Γιώργος Ζαχαρόπουλος και ο Ραφαήλ Μαργαρίτης χθες, στο περιθώριο...





Τι έγινε ρε παιδιά; όλη τη σεζόν δεν έπαιζε ο Σαραμαντας για να παίζει ο Γκορανοφ, και κάποιοι έλεγαν στην κερκιδα ότι είναι δίκαιο. Τώρα;
Δυστυχώς όταν σας έγραφα εγώ, εδώ κι όχι.. αλλου], ότι εμείς σαν ομαδα ενώ θέλουμε επιθετικους, εσείς σαν διοίκηση φερνετε αμυντικούς όπως τον Γκορανοφ, τότε κάποιοι με χλευαζαν, γράφοντας ότι ο πρόεδρος κάνει κουμάντο.
Τωρα όμως που είδαν, οποιοι ιτελος παντων εδεησε και είδαν ότι εγκληματισαν το καλοκαιρι μετά τις λάθος επιλογές, τώρα αυτούς που φερατε τότε, όπως και όποιον η οποιους φερατε στο παραενα,για να μην ονοματίσω σε ποιον η ποιους αναφερομαι για λογους λεπτοτητας, τώρα μετά συγχωρήσεως τους ξαπόστειλε. Ομως επρεπε τότε να συνειδητοποιήσει “οι κυριοι” αυτοί που δήθεν έκαναν μεταγραφές ουσίας, ότι η ομαδα ΔΕΝ ήταν, ούτε είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα, ώστε να φέρνουν εδώ όποιον περνούσε έξω από το γήπεδο.
Αυτά τα λάθη πληρωνουμε τώρα,που ίσως μας στοιχίσουν έτει περισσότερο στην μετέπειτα πορεια, εάν υπάρξει φυσικά.
Βάλαμε παλτό το καλοκαίρι και τώρα που πλακώσαν τα κρύα ζεσταθήκαμε και το βγάλαμε…..
Ο Γκορανοφ όσο έπαιζε επί Φεστα ήταν ο καλύτερος παίκτης… τώρα τη έγινε δεν ξέρω!
Κι εγώ βρε φίλε αυτό είναι το θέμα μου. Δεν γίνεται την μία βασικός, την άλλη άχρηστος. Δεν τον πήγαινα, αλλά άλλο αυτό, άλλο ξου.
Άλλη μια μεταγραφική επιτυχία….
ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΝΕΟΥΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΑ ΗΤΑΝ ΣΚΛΗΡΗ, ΣΥΜΠΑΓΗΣ, ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΕ ΕΥΚΟΛΑ ΓΚΟΛ, ΕΧΑΝΕ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΟΠΟΥ ΠΗΓΕ ,ΠΗΡΕ Χ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ.Ο ΦΕΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΣΕ ΤΑΒΑΝΙ.
ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΑΣ Ή ΔΥΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ , ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ , ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ,ΤΑ ΜΑΤΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ , ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΛΑΜΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.