Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Απομένουν τα τυπικά με Μεντίνα

Αισιοδοξία επικρατεί στον ΠΑΣ Λαμία πως μέσα στις επόμενες ημέρες -ακόμα και ώρες- θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Τζέισον Μεντίνα.

Ουσιαστικά ο παίκτης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα μας και είναι έτοιμος να βάλει τα αθλητικά του και να πατήσει χορτάρι. Κάτι που ενδεχομένως να είχε γίνει ήδη ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποια γραφειοκρατικά ωστόσο, έχουν πάει πίσω την οριστικοποίηση της μεταγραφής του.

Αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ του Lamia Ole είναι πως υπήρξε ένα μικρό μπέρδεμα με το γραφείο μάνατζερ που ελέγχει τα δικαιώματα του Κολομβιανού επιθετικού. Ωστόσο, στην Λαμία υπάρχει αισιοδοξία που ότι εμπόδιο έχει προκύψει, θα λυθεί άμεσα και ο παίκτης θα επισημοποιήσει την μεταγραφή του στην Λαμία.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει με τους «κυανόλευκους» για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα υπάρξει ειδικός όρος ωστόσο, για την ανανέωσει του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.

Μία απάντηση στο “Απομένουν τα τυπικά με Μεντίνα”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Πολύ φοβαμαι, πως μέχρι να τα βρείτε διοίκηση και παίκτης, θα χάσουμε 1-2 αγώνες ακόμη, οπότε πιάσει το αυγό και κούρεψε το και κράτησε το μαλλί για τον επόμενο χειμωνα

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία