Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κατοίκος στο Λαμία – Ολυμπιακός

Ο Κωνσταντίνος Κατοίκος από την Αθήνα ορίστηκε να βρεθεί την Κυριακή (19/2, 16:00) στο «Αθανάσιος Διάκος» για την αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ γνωστοποίησε σήμερα τους ορισμούς της 23ης αγωνιστικής της Super League, με τον Αθηναίο ρέφερι να έχει για βοηθούς του τον Λάζαρο Δημητριάδη και τον Ηλία Κωνσταντίνου από Μακεδονία και Πρέβεζα/Λευκάδα αντίστοιχα. Τέταρτος ορίστηκε ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά.

Όσον αφορά τον έλεγχο του VAR, εκεί θα βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Περράκης από την ένωση της Αθήνας, με βοηθό του τον Κωνσταντίνο Ψαρρή από την Ζάκυνθο.

4 απαντήσεις στο “Κατοίκος στο Λαμία – Ολυμπιακός”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    Πάλι θα το γράψω αλλά κάποιοι θα μου πείτε σιγά. Λέει διαιτητής και διαιτητής στο Var από την Αττική. Καλά ρε μάγκες εκεί κάτω στην Αθήνα μας περνάτε για βλαμμένους εδώ στην Λαμία. Ο Πειραιάς που ανήκει;;; Στον νομό Δράμας;;; Δηλαδή τι να πω πλέον με αυτούς τους ορισμούς… ΕΛΕΟΣ για τον ΘΕΟ πια!!!!! Δηλαδή σαν να λέμε διαιτητής στο ματς της Λαμίας από τα Καλύβια….Τι να πω πια!!!! Τελικά αυτό που έχω ξαναγράψει ισχύει….Θέλουν ένα πρωτάθλημα με 5 ομάδες και όλοι οι άλλοι κομπάρσοι…

    1. Γιώργος Avatar
      Γιώργος

      Η Αττική λόγω του μεγεθους της δεν έχει μόνο μια ένωση, αλλά 4 (Αθηνών, Πειραιώς, Ανατολικής Αττικής και Δυτικής Αττικής). Οι συγκεκριμένοι διαιτητές ανήκουν στην ένωση Αθηνών.

      1. Λαμιώτης Avatar
        Λαμιώτης

        Το ξέρω αυτό. Απλώς λέω χάθηκαν οι άλλοι διαιτητές από τις άλλες ενώσεις στην Ελλάδα;;;

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΙΣΧΤΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ “ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣΜΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ”, ΚΟΙΝΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΤΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΘΥΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙ9ΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ. ΤΩΕΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ

4 Comments

4 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία