Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Μάρμαρα Ποντίκα: Τεχνογνωσία, Ποιότητα, Εξειδίκευση (vid&pics)

Διαθέτοντας τα πιο σύγχρονα μηχανήματα κοπής, επεξεργασίας και λείανσης, το εργοστάσιο Μαρμάρων Ποντίκα, έχει καταφέρει να κερδίσει την θέση της στην κορυφή.

Μετρώντας περισσότερο από μισό αιώνα παρουσίας από το 1970, η οικογένεια Ποντίκα έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια από τις πιο δυνατές επιχειρήσης στην Λαμία και την Στερεά Ελλάδα, με σκοπό και στόχο την επεξεργασία και την εμπορία μαρμάρων. Τα «Μάρμαρα Ποντίκα» διαθέτουν τον δικό τους ιδιόκτητο χώρο 24.000 τετραγωνικών μέτρων στην είσοδο της πόλης μας, καθώς και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

Το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, η άριστη ποιότητα υλικών, η εξειδίκευση και η συνεχής επένδυση της εταιρείας σε υπερσύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, εξασφαλίζουν ένα άρτιο τεχνικό αποτέλεσμα. Το οποία έχει ως αποτέλεσμα την διαρκώς ανοδική πορεία στην αγορά της Ελλάδας και του εξωτερικού, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση στις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη, εγγυώμενη για τις ανταγωνιστικές τιμές και την μέγιστη ικανοποίηση του.

 

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ