Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ανάσα παραμονής με Βέργο!

Με ιδανικό τρόπο έκανε πρεμιέρα στα πλέι άουτ η Λαμία! Η ομάδα μας επικράτησε το Σάββατο με σκορ 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα πήρε… ανάσα στην βαθμολογία.

Μάλιστα, έμπλεξε πλέον και τους Ηπειρώτες στην μάχη της ουράς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βέργος που πέτυχε και τα δύο γκολ, ενώ η Λαμία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννιά ποδοσφαιριστές.

«Χτύπησε» στην αρχή και στο τέλος

Η Λαμία μπήκε στο ματς με όρεξη να βρει το δύσκολο γκολ και να διώξει το άγχος από τα πόδια της. Και έφτασε κοντά μόλις στο 9′, όταν ο Βέργος βρέθηκε απέναντι από τον Τσιντώτα, αλλά ο Εραμούσπε έκανε ένα σωτήριο τάκλιν στο σουτ του Έλληνα επιθετικού και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Τρία λεπτά αργότερα, ο Έλληνας επιθετικός πέτυχε αυτό που δεν κατάφερε νωρίτερα. Ο Μαρτίνεθ έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε και πήρε περίεργη τροχιά, ο Τσιντώτας δεν κατάφερε να μπλοκάρει σε δύο χρόνους και ο Βέργος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε ασφαλώς ψυχολογία στην ομάδα μας και έπρεπε να φτάσουμε περίπου στο εικοσάλεπτο για να επανέλθουν και πάλι οι ισορροπίες. Τότε, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέλαβε τα ηνία και κυκλοφόρησε την μπάλα, χωρίς να απειλεί βέβαια την εστία του Γκαραβέλη. Εξάλλου, οι παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου είχαν κλείσει τις τους χώρους και περίμεναν να τους δοθεί η ευκαιρία για να βγουν μπροστά.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία τους στο ματς στο 33ο λεπτό. Ο Πήλιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μπακαδήμας πήρε την κεφαλιά, αλλά ήταν αδύναμη, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει εύκολα ο Γκαραβέλης. Έξι λεπτά αργότερα, οι Ηπειρώτες αναπτύχθηκαν όμορφα εκτός περιοχής, η μπάλα έφτασε στον Λιάσο, το μακρινό σουτ του οποίου κατέληξε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη. Η απάντηση από πλευράς Λαμίας ήρθε στο 43′, όταν ο Τσιλούλης έκανε κούρσα 30 μέτρων και σούταρε εκτός περιοχής, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από τα δοκάρια του Τσιντώτα.

Ακόμα κι έτσι όμως, η ομάδα μας πήγε στα αποδυτήρια με ιδανικό τρόπο. Με γκολ δηλαδή! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Ντε Βινσέντι, ο Βέργος έκανε όμορφη κίνηση στην περιοχή και με ωραία κεφαλιά, νίκησε τον Τσιντώνα και έκανε το 2-0.

Ευτυχώς δεν πλήρωσε την αποβολή

Όσο καλά τελείωσε το πρώτο μέρος για την ομάδα μας, άλλο τόσο στραβά ξεκίνησε το δεύτερο. Με αποβολή. Στο 52′ ο Ντε Βινσέντι έκανε ένα σκληρό φάουλ στον Τζίνο, με τον κ. Τσαγκαράκη να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα και να τον αποβάλλει. Έτσι, η Λαμία ήταν υποχρεωμένη για ένα ολόκληρο ημίχρονο να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα. Γεγονός που την ανάγκασε να κλειστεί από νωρίς στα καρέ της, την ώρα που ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ανεβάσει τις γραμμές του και πίεζε.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι «έγραψαν» την πρώτη άξια αναφοράς στιγμή τους στο 69′. Μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ του Μορέιρα, ο Ροσέρο έκανε την προβολή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Γκαραβέλη. Έξι λεπτά αργότερα, ο Μορέιρα με ωραία κίνηση απέφυγε τον Σιμόν και μπήκε στην περιοχή της Λαμίας, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρα αρκετά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γκαραβέλη. Γενικότερα στην επανάληψη ήθελε τον ΠΑΣ να ψάχνει τρόπους να επιτεθεί και την ομάδα μας να διαχειρίζεται το υπέρ της σκορ.

Όσο το παιχνίδι όδευε προς το τέλος, η ένταση ανέβαινε. Ωστόσο φάσεις δεν είχαμε, με το 2-0 να μένει μέχρι τέλους. Πάντως στις καθυστερήσεις η ομάδα μας είχε και δεύτερη αποβολή, αφού αποβλήθηκε και ο Μανούσος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Γκαραβέλης, Αμπάντα (70′ Σαραμαντάς), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Τσιλούλης (82′ Καραμάνος), Τζανδάρης, Νούνιες (70′ Μπεχαράνο), Ντε Βινσέντι, Μαρτίνεθ (71′ Σλίβκα), Βέργος (82′ Μανούσος)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας, Πήλιος, Μέντες, Εραμούσπε, Τζίμας (66′ Λέο), Τσαβός (83′ Α. Λώλης), Ριένστρα (58′ Ροσέρο), Τζίνο, Μπακαδήμας, Λιάσος (46′ Μπιλμπάο), Μπάλαν

ΓΗΠΕΔΟ: «Αθανάσιος Διάκος».

14 απαντήσεις στο “Ανάσα παραμονής με Βέργο!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Ποιο σκληρό ρε φίλε φάουλ του Ντε Β. Μας δουλεύεις; Λαμία-Τσαγκαρακης 2-0. Πανουργια στειλε τις φάσεις στην ΚΕΔΚΕ και ζητά την τιμωρία του καραγκιόζη. Η ομάδα αν πέσει θα πέσει από τη διαιτησία. Τα είπα για τον Ατρομητο; Στο Ηράκλειο φαίνεται δε ήταν ολοι μιλημενοι. ΒΟΚΟΛΟΣ ΒΟΚΟΛΟΣ ΒΟΚΟΛΟΣ. Επίσης αν δεν ήταν ο καραγκιόζης ο Καζνα και είχαμε πάρει ένα φορ σαν τον Βεργο θα είχαμε μείνει και με τον Φεστα.

  2. Anagnοstis Avatar
    Anagnοstis

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 3 ΠΡΩΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΑ ΠΛΕΙΟΦ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠ;ΑΤΩΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΑΝΕΠΑΦΗ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΦΥΡΙΓΜΑ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ, ΚΟΝΤΡΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΑΓΓΑΡΑΚΗ.
    ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΠΑΘΟΣ, ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ‘ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ”

  3. Jonny Avatar

    Λαμιαραααααααα… μπράβο λιοντάρι Βέργο

  4. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ!!! ΔΥΝΑΤΆ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!! ΣΑΣ ΣΤΗΡΊΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!….ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ. ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΤΙΑ ΕΙΔΑΝΕ. ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΠΩ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ!!!!

  5. ΗΒ Avatar
    ΗΒ

    Μπράβο στην ομάδα μας, δεν νίκησαν μόνο τα Γιάννενα, αλλά και την διαιτησία.. 100-0 μας έπαιζε ο Τσαγκαράκης, όποιος ήταν στο γήπεδο καταλαβαίνει. Απορώ όμως με κάποιους παίκτες όπως ο Τσιντωτας που είχε και παράπονα.Δηλαδη που τον αδίκησαν, μόνο γκολ δεν έβαλε ο Καραγκιόζης, και αφού ξεβρακωθηκε άρχισε να μοιράζει κόκκινες. Η Λαμία δεν πρόκειται να πέσει όσο και αν το θέλουν κάποιοι..

  6. Νικος Avatar
    Νικος

    Αντίπαλοι μας δεν είναι η Νίκαια και η Λιβαδειά. Είναι ο ΠΑΟ, ο Άρης, ο Γαυρος όσοι αποκλείστηκαν η ηττήθηκαν στη Λαμία όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό έδειξαν ο Τσαγκαρακης και ο Μαλουχος.

    1. Παναγιώτης Avatar
      Παναγιώτης

      Χαλάρωσε λίγο… Αν κάποιοι είναι απέναντι στην ομάδα μας (ΑΝ ΛΕΩ) δεν θα είναι επειδή έχασαν από τη Λαμία αλλά εξαιτίας σχέσεων της ομάδας μας με μεγάλη ΠΑΕ…
      Όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν τους μεγάλους κάποια στιγμή. Ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος, ο Παναιτωλικός, ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος κλπ. Και αυτές οι ομάδες ζουν και βασιλεύουν…
      Ας σωθεί με το καλό η ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό με τον κ. Βόκολο και ας φροντίσουν οι άνθρωποι της ομάδας από εκεί και πέρα να κάνουν σωστές επιλογές και σωστές επαφές με τους άλλους συλλόγους.

      1. Νικος Avatar
        Νικος

        Ποιος από αυτους απέκλεισε κάποιον από αυτούς; Όσο για τις σχέσεις με την ΑΕΚ (για αυτό μιλάς), μην επαναλαμβανεις τα παραμυθια τους. Το μόνο όφελος ήταν ένα x. Μην ξεχνάς ότι μας έλεγαν παράρτημα του ΠΑΟΚ όταν είχαμε Μελισα και Καρυπιδη. Όλο αυτό τελείωσε με το χέρι του Βιερινια. Δες τι έγινε μετα το φετινό εντός έδρας με τον ΠΑΟ. Επειδή τραυματιστηκαν παίχτες τους οι δημοσιογραφοι μόνο την αποβολή μας από το πρωτάθλημα δεν ζήτησαν. Η ομάδα δεν είναι παράρτημα κανενός.

  7. filathlos Avatar
    filathlos

    Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στο Προπονητή μας. Κατέθεσαν ψυχή σήμερα ιδιαίτερα μετα την αποβολή. Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Συνεχίζουμε συγκεντρωμένοι. Για το διαιτητή τι να σχολιάσει κανείς, πρέπει να βρεθεί τρόπος να προστατευτεί η ομάδα μέχρι το τέλος.

  8. Αλεξ Avatar
    Αλεξ

    Ελπίζω κώουτς αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος να μην μας χαλαρώσει,έτσι γινονταν στο παρελθόν και να τα παίξουμε ολα για ολα με τον αδιάφορο βαθμολογικό Παναιτωλικό.
    Δυο εκτός έδρας παιχνίδα να πάρουμε σωθήκαμε,θα τα καταφέρουμε;

  9. ΘΑΝΑΣΗΣ Avatar
    ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (3 ΕΚΤΟΣ – 1 ΕΝΤΟΣ) ΜΕ ΤΟΥΣ <>. ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΠΕΡΥΣΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ. ΟΤΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ. Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΝΕΝΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΕΠΑΦΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΑΡΕΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΗ.

    1. Νικος Avatar
      Νικος

      Ετσι

  10. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α... Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΕΡΓΟ, ΜΑΡΤΙΝΕΘ, ΓΚΑΡΑΒΕΛΗ…Ο ΒΟΚΟΛΟΣ ΕΦΡΕΡΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ, ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???

    1. Νικος Avatar
      Νικος

      Φασαρία από τη διοίκηση. Δεν καταλαβαίνω μέτα το τέλος γιατί δεν υπήρξε ανακοίνωση.

14 Comments

14 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία