
Χαρούμενος αλλά και συγκρατημένος παρουσιάστηκε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά την σπουδαία νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο 52χρονος προπονητής επισήμανε πως υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για να τα καταφέρει η ομάδα μας και δεν υπάρχει… μαγικό ραβδάκι για την επιτυχία.
Συγκεκριμένα, είπε: «Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος γι’ αυτά τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Μείναμε στο τέλος και εννιά παίκτες. Τους ανήκει ολοκληρωτικά αυτή η πρώτη νίκη. Έχουμε μπροστά μας μία διακοπή και κοιτάμε από εδώ και πέρα το επόμενο παιχνίδι».
Για το τι είπε στους παίκτες όταν τους μάζεψε στο κέντρο του γηπέδου: «Τους ευχαρίστησα και ότι πρέπει να ευχαριστήσουν τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί τους ανήκει αυτή η νίκη».
Για το τι κουμπί πάτησε: «Δεν υπάρχουν κουμπιά, ούτε μαγικά ραβδιά. Υπάρχει δουλειά, σοβαρότητα και συγκέντρωση. Όταν έχεις αυτούς τους παίκτες τα λόγια είναι περιττά».

6 Comments
Γράψτε ένα σχόλιο
Ακύρωση απάντησης
Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Ήττα μεν, καλό πρόσωπο δε
- Πρώτη με ανατροπή στο ντέρμπι η Μαλεσίνα!
- Βλέπει το ντέρμπι ο Παπαδόπουλος
- Αλλαγή στην ήττα από την Σερβία ο Σλίβκα
- Βασικός και «μοιραίος» ο Μπεχαράνο
- Πήρε χρόνο στην νικηφόρα πρεμιέρα ο Ασκόφσκι
- Είχε… μουσαφίρηδες στην σημερινή προπόνηση!
- Σαν Σήμερα: Το σήκωσαν οι Έφηβοι του Έσπερου! (vids)
- Οι κλήσεις των διεθνών της Λαμίας
- Λες και το έκανε επίτηδες…
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α...
19/03/2023 at 7:04 μμ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΙΚΗΦΟΡΑ -ΣΩΤΗΡΙΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΒΟΚΟΛΟ ΠΡΟΟΝΗΤΗ…
Φριξος
19/03/2023 at 9:03 μμ
ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΒΟΚΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ. ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ Η ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-0 ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗ ΣΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΑΤΙΘΑΣΟΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟΝ, ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΑΞΕΙ Ο ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Ο ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ [ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑΣ] ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΗΤΟΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ, ΑΦΕΤΕΡΩ ΔΕ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ, ΝΑ ΠΗΡΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΟΚΟΛΟΣ Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
Νικος
19/03/2023 at 10:07 μμ
Με την ίδια λογική θα πρέπει να βγάζει κάθε τρεις και λίγο τον Μπεχαρανο. Τα κοράκια φίλε μου θα σημαδεψουν όποιον έχει κάρτα, για κάθε αστείο λόγο. Η μόνη λύση είναι φασαρία. Έχουμε μια πολύ χαμηλών τονων διοίκηση.
Νικος
19/03/2023 at 10:10 μμ
Πρόεδρε κράτησε τον Βοκολο είτε μείνουμε είτε πέσουμε. Ο άνθρωπος φτιάχνει μια λογική 11αδα και δεν έχει κομπλεξ. Το έδειξε με Μπεχαρανο και Καραμανο. Του χρόνου θα σου φτιάξει και τους μικρούς.
Φριξος
20/03/2023 at 7:38 πμ
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ “ΦΑΣΑΡΙΑ”; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝ ΧΑΜΗΛΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ. ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΧΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΧΘΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΑΣ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ “ΥΠΟΔΕΙΞΗ-ΣΥΣΤΑΣΗ” Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΡΑΜΠΑΤ. ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙ 11 ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΑ. ΤΟ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ Η ΟΤΙ ΤΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΑΦΟΥ “ΤΟ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΝ ΕΣΤΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΝ” ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΗΜΩΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ.
Νικος
20/03/2023 at 5:08 μμ
Με εσένα δηλαδή μιλούσε στο ημιχρονο ο Αλμειδα, μπαγάσα;δηλαδη ο άνθρωπος στη συνέντευξη τυπου αναφέρθηκε στον Φριξο για τον Αμραμπατ και ο χαζός ο μεταφραστής μετέφρασε ότι “έφριξε με τον Αμραμπατ”.