
Μια σπουδαία εμπειρία είχαν την δυνατότητα να ζήσουν την Πέμπτη οι μαθητές του Λυκείου των Καμένων Βούρλων.
Συνοδευόμενοι από τους καθηγητές τους, τα παιδιά πέραν την πόρτα του προπονητικού κέντρου της Νέας Άμπλιανης και είχαν την δυνατότητα να δουν πως δουλεύει μια επαγγελματική ποδοσφαιρική ομάδα.
Για τα παιδιά, η συκεκριμένη επίσκεψη ήταν μια επιβράβευση για την συμμετοχή τους στο σχολικό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλεϊ. Για τους «κυανόελυκους» από την άλλη, ήταν μια ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων -ενώ και μόνο η παρουσία παιδιών στο γήπεδο τους γέμισε χαρά και χαμόγελα.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι μαθητές παρέμειναν και παρακολούθησαν και την σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, ενώ ο Λεωνίδας Βόκολος τους μίλησε απαντώντας στις απορίες τους.

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Ο ΑΟΛ έγινε 10 χρονών!
- Συνεχίζει και με… τη βούλα ο Κοσέλεφ!
- Κλήθηκε στην Βολιβία ο Μπεχαράνο
- Χωρίς Σλίβκα οι Λιθουανοί
- Έτσι αγκάλιασε την άνοδο ο Σταυρός! (vid)
- Δίπλα στον Αστέρα ο Παπαϊωάννου
- Έμεινε στο κόλπο ο Σταυρός!
- Σε εξαιρετική κατάσταση το γήπεδο του Σταυρού
- «Κυανόλευκη» αισιοδοξία για Μεντίνα!
- Ακούει τον Γιούρκα, αλλά ως εκεί…