Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Με το γκολ μου ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου»!

Είδηση έβγαλε ο Ζόραν Τόσιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ιωνικό απόψε. Ο απόλυτος ήρωας της παραμονής του ΠΑΣ Λαμία αποκάλυψε πως βάσει ώρων το συμβόλαιο του ανανεώθηκε, αφού η ομάδα μας πέτυχε το στόχο της.

Ο πολύπειρος Σέρβος επιθετικός εστίασε στις αναποδιές που του έτυχαν από την ημέρα που ήρθε και τον τραυματισμό του, που δεν του επέτρεψαν να βοηθήσει την ομάδα όσο ο ίδιος θα ήθελε. Δεν παρέλειψε ωστόσο, να εκφράσει την ικανοποίηση του για το γεγονός πως με τα δικά του γκολ ο ΠΑΣ Λαμία διατηρήθηκε στην κατηγορία.

Αρχικά, ο Τόσιτς είπε: «Είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν βοήθησαν την ομάδα όσο θα ήθελα. Ήρθα χωρίς προετοιμασία και τραυματίστηκα, με αποτέλεσμα να χάσω μεγάλο μέρος της σεζόν. Στο τέλος όμως είμαι χαρούμενος που βοήθησα τον σύλλογο να πετύχει τον στόχο του».

Για το γκολ που πέτυχε απόψε: «Είχα εμπιστοσύνη στην ποιότητα και τα χαρακτηριστικά μου. Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος για να πετύχω το γκολ. Και το έκανα».

Για τον πανηγυρισμό του α λα Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αστειευόμουν με τους συμπαίκτες μου ότι αν σκοράρω θα πανηγυρίσω έτσι. Το έκανα και το ευχαριστήθηκα».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν θα ήθελα να συγκρίνω πρωταθλήματα. Το ελληνικό είναι καλό πρωτάθλημα, με ταχύτητα, καλά στάδια και καλές ομάδες. Είμαι χαρούμενος εδώ και δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον».

Για το αν θέλει να μείνει και την νέα σεζόν: «Από την στιγμή που έβαλα το γκολ, ανανεώθηκε αυτόματα το συμβόλαιο μου για έναν χρόνο. Οπότε δεν έχω πολλές επιλογές (γέλια)».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Μία απάντηση στο “«Με το γκολ μου ανανεώθηκε το συμβόλαιο μου»!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Πρωτάθλημα με ταχύτητα, καλά στάδια.. Μας τρολαρει και καλά μας κανει

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία