Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ακούει τον Γιούρκα, αλλά ως εκεί…

Λανθασμένες εντυπώσεις δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, μετά την διαρροή που υπήρξε στα Μέσα πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα αναλάβει ρόλο στον ΠΑΣ Λαμία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Δεν θα γίνει σε μόνιμη βάση τουλάχιστον. Περισσότερο παρερμηνεία είναι, παρά σωστή πληροφορία.

Και ασφαλώς αυτό έχει να κάνει με την συγγενική σχέση του Πανουργιά Παπαϊωάννου με τον παλαίμαχο διεθνή άσο. Ως γνωστών, ο τελευταίος έχει παντρευτεί την κόρη του μεγαλομετόχου και οι δύο άντρες έχουν εξαιρετικές επαφές. Ο μεγαλομέτοχος εμπιστεύεται τον Σεϊταρίδη σε πολύ μεγάλο βαθμό, με αποτέλεσμα η γνώμη του να μην περνάει… απαρατήρητη.

Άλλωστε, η συμβουλή του πριν από μερικούς μήνες, η Λαμία να καταλήξει στον Λεωνίδα Βόκολο για την άκρη του πάγκου, είναι απόλυτα σωστή.

Δεδομένα ο Σεϊταρίδης έχει λόγο, γνωρίζει το ποδόσφαιρο, γνωρίζει την αγορά και ο κ. Παπαϊωάννου ακούει την άποψη του. Ενδεχομένως και λίγο παραπάνω αυτό το διάστημα, που ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία ασχολείται και με τα κοινά.

Σε καμία περίπτωση όμως, αυτό δεν σημαίνει πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα μπει στην ΠΑΕ. Όχι τώρα τουλάχιστον…

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία