Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Ερασιτέχνη

Σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση κάλεσε ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ Λαμία τα μέλη του για το προσεχές Σάββατο.

Αυτή θα γίνει με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης και θα ξεκινήσει στις 19:00, ενώ μεταξύ άλλων στα θέματα της ημερήσιας διάταξης θα συζητηθούν ο προϋπολογισμός του νέου έτους.

Η ανακοίνωση:

Πρόσκληση προς τα μέλη του απευθύνει το αθλητικό σωματείο «ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964», σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00. μέσω της πλατφόρμας zoom.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:

1. Προϋπολογισμός 2024 – Έγκρισή του σύμφωνα με τα άρθρα 12 παρ. 7 και 14 παρ. 3.

2. Ανακοινώσεις – Ενημέρωση.

Της Γενικής Συνέλευσης προεδρεύει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται, ενώ σε περίπτωση έλλειψης απαρτίας η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί με τα αυτά θέματα ημερήσιας διατάξεως και με τον ίδιο τρόπο την ίδια ημέρα και ώρα 20:00’ σύμφωνα με το σχετικό άρθρο.

Δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση έχουν όλα τα εγγεγραμμένα και ταμειακώς εντάξει μέλη, του αθλητικού σωματείου τα οποία έχουν καταβάλει την συνδρομή τους μέχρι την 05 Δεκεμβρίου 2023 και ψήφου όσα έχουν συμπληρώσει ένα χρόνο από την εγγραφή τους.

«Η συμμετοχή σας είναι πολύτιμη και απαραίτητη», σημειώνουν επίσης στην πρόσκλησή του τα μέλη του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Λαμία 1964.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία