Ακολουθήστε μας:

Οπαδοί

«Χουντικές» αποφάσεις και ένταση έξω από το γήπεδο!

Μεγάλη ένταση υπήρξε έξω από το «Αθανάσιος Διάκος» λίγη ώρα πριν τη σέντρα στο αποψινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με τον Βόλο.

Από τη στιγμή που το παιχνίδι -όπως και τα υπόλοιπα της Super League- διεξήχθει κεκλεισμένων των θυρών, οι φίλοι της ομάδας μας, επιχείρησαν όπως κάνουν πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, να μεταφερθούν στις γνωστές ταράτσες πίσω από την κερκίδα για να στηρίξουν τους παίκτες του Λεωνίδα Βόκολου.

Εκεί όμως βρήκαν… τοίχο. Δύο διμοιρίες των ΜΑΤ είχαν παραταχθεί, ώστε οι οπαδοί των «κυανόλευκων» να μην έχουν πρόσβαση. Μάλιστα, τους έκαναν ξεκάθαρο πως όσοι επιχειρήσουν να μεταβούν πίσω από το γήπεδο θα προσαχθούν.

Πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου και λογικής απόφαση των Αρχών της πόλης μας, αφού μιλάμε για εξωτερικούς χώρους από το γήπεδο. Εκεί που δεν υπάρχει καμία απαγόρευση να βρεθούν και να συναθροιστούν όσοι επιθυμούν. Μιλάμε για τακτικές Χούντας!

Και μάλιστα υπό τις εντολές της Αστυνομικής Αρχής της Φθιώτιδας, που επανειλημμένα έχει επιτρέψει σε οπαδούς άλλων ομάδων να μεταβούν στον ίδιο χώρο. Αποδεικνύουν οι Αρχές στην πράξη για μια ακόμα φορά τα δύο μέτρα και δύο σταθμά που τηρούν, όταν έχουν να κάνουν με τους οπαδούς του ΠΑΣ Λαμία.

6 Comments

6 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οπαδοί