Ακολουθήστε μας:

Λαμία Futsal

Παραιτήθηκε ο Τσιάρας από την ομάδα σάλας

Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις στο τμήμα futsal του ΠΑΣ Λαμία τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα, είχαμε και παραίτηση. Του Γιώργου Τσιάρα από το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.

Οι δηλώσεις του Κώστα Τσαπραζλή μετά το παιχνίδι με την Υπεροχή την Κυριακή, έφεραν άμεσες εξελίξεις, με τον Ερασιτέχνη να τον απομακρύνει από τη θέση του προπονητή. Λίγες ώρες αργότερα, ο Τσιάρας υπέβαλλε την παραίτηση του στηρίζοντας τον έμπειρο τεχνικό.

Στο σχετικό του ποστ στα κοινωνικά δίκτυα, ανέφερε: «Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο τμήμα ποδοσφαίρου σάλας του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 θα ήθελα να σας ενημερώσω πως με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί και την απομπομπή του προπονητή της ομάδας κου Τσαπραζλή, δεν μου αφήνουν περιθώρια για καμία άλλη ενέργεια πέρα από την παραίτηση.

Ήτα μεγάλη τιμή για εμένα να είμαι για τρία χρόνια πέρα από αρχηγός της ομάδας και Τεχνικός Διευθυντής του Συλλόγου. Βάλαμε τον ΠΑΣ Λαμία στον ποδοσφαιρικό χάρτη του Futsal στην Ελλάδα και καταφέραμε να αγωνίζεται η ομάδα μας στην Super League, απέναντι στις καλύτερες ομάδες της χώρας.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίξατε με εμπιστοσύνη και σεβασμό όλα αυτά τα χρόνια».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Λαμία Futsal