Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

3+1 Δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε φέτος

Με την αρχή της νέας χρονιάς πολλοί από εμάς βάζουμε στόχους με τον εαυτό μας και πολλές φορές αναζητάμε ένα καινούριο χόμπι ώστε να περάσουμε ευχάριστα και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο που μας απομένει. Αν λοιπόν με το ξεκίνημα αυτού του έτους που έρχεται θέλετε να βρείτε και εσείς μια δραστηριότητα που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση, θα σας κάνει να χαλαρώσετε αλλά και να ξεχαστείτε από τις καθημερινές σας δουλειές πρέπει σίγουρα να ρίξετε μια μάτια στις παρακάτω προτάσεις. Θα βρείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες για το πως μπορείτε να γεμίσετε τον ελεύθερο χρόνο σας μέσα σε μια μέρα. 

  • Μαθήματα ξένων γλωσσών/υπολογιστών

Ένας πολύ εποικοδομητικός τρόπος να περάσετε τον χρόνο σας είναι ξεκινώντας μαθήματα ξένων γλωσσών ή υπολογιστών. Μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο για δωρεάν μαθήματα υπολογιστών για ενήλικες είτε σε κάποιο φροντιστήριο να επιλέξετε οποιαδήποτε γλώσσα σας ενδιαφέρει όπως τα αγγλικά και να κάνετε εγγραφή σε ένα τμήμα αγγλικών στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε από την αρχή την γλώσσα και να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας. Εάν γνωρίζετε ήδη αγγλικά μπορείτε να στραφείτε προς άλλες γλώσσες όπως τα γαλλικά https://www.smartschool.edu.gr/gallika-gia-enilikes/ , τα ρωσικά, τα κινεζικά ή και ιταλικά. Η γνώση πολλών γλωσσών είναι ένα πολύ σημαντικό προνόμιο ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας καθώς εμπλουτίζει το βιογραφικό σας και σας κάνει να ξεχωρίσετε ανάμεσα από διάφορους υποψήφιους εργαζόμενους. 

  • Ποδηλασία-ορειβασία  

Για εσάς που είστε άτομα που αναζητούν περισσότερο τη δράση και την περιπέτεια τότε μπορείτε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα όπως η ποδηλασία και η ορειβασία. Είναι μια ευκαιρία να έρχεστε εβδομαδιαία σε επαφή με τη φύση και να γυμνάζεστε διατηρώντας ένα υγιές οργανισμό και ένα γερό σώμα. Είναι μια δραστηριότητα η οποία μπορεί να γίνει είτε σε γκρουπ είτε ατομικά έτσι δεν περιορίζεστε εάν θέλετε να πάτε μια πρωινή πεζοπορία με τη παρέα σας είτε αν θέλετε να κατευθυνθείτε προς ένα προορισμό μόνοι σας. 

  • Μαθήματα κεραμικής 

Μια πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα που μπορείτε επίσης να κάνετε με το ξεκίνημα αυτής της χρονιάς είναι η κεραμική. Εάν είστε άτομο που ασχολείστε με την τέχνη και θέλετε να μάθετε να φτιάχνετε και δικές δημιουργίες, στο μάθημα κεραμικής θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πραγματικότητα αυτή την επιθυμία. Τα μαθήματα κεραμικής είναι ένας τρόπος να περάσετε δημιουργικά τον χρόνο σας και να αφήσετε ελεύθερο το καλλιτεχνικό σας πνεύμα ώστε να φτιάξετε εντυπωσιακές δημιουργίες τις οποίες θα μπορείτε να τις διακοσμήσετε σπίτι σας είτε να τις δωρίσετε στους φίλους και την οικογένεια σας.

  • Ζωγραφική

Έχοντας τα απαραίτητα σύνεργα (ένα καμβά, μπογιές, πινέλα κτλ.) μπορείτε μέσα στο σπίτι σας να δημιουργήσετε μια γωνιά ζωγραφικής. Όποτε έχετε έμπνευση και ελεύθερο χρόνο θα μπορείτε να φτιάχνετε όμορφους πίνακες τους οποίους στη συνέχεια θα μπορείτε να κρεμάσετε στους τοίχους σας. 

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ