Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Τσιλούλης, για αυτό κόπηκε»!

Αποκαλυπτικός ήταν ο Λεωνίδας Βόκολος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Ο κόουτς «έσβησε» όλες τις σκιές που είχαν δημιουργηθεί αναφορικά με τον ξαφνικό αποκλεισμό του Σωτήρη Τσιλούλη από την αποστολή της Λαμίας για το σημερινό παιχνίδι.

Γνωστοποίησε πως ο Έλληνας επιθετικός ενημέρωσε την ΠΑΕ την Παρασκευή πως υπέγραψε προσύμφωνο με την «Ένωση» για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του από το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος. Και για ευνότητους λόγους οι «κυανόλευκοι» πήραν την απόφαση να τον αφήσουν εκτός πλάνων.

Μάλιστα, χωρίς να το πει ο ίδιος, αυτό που άφησε να εννοηθεί, είναι πως δεν αποκλείεται να μην ξανα χρησιμοποιηθεί γενικότερα από την ομάδα μας. «Ο Τσιλούλης ενημέρωσε μια ημέρα πριν από το σημερινό παιχνίδι, ότι έχει υπογράψει με την ΑΕΚ. Για ευνότητους λόγους δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε λοιπόν…», ήταν τα λόγια του πριν αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου.

Νωρίτερα, στην τοποθέτηση του για το παιχνίδι, ο κ. Βόκολος είχε σχολιάσει: «Γνωρίζαμε από πριν τις δυσκολίες, ήταν ένα απαιτητικό παιχνίδι. Η ομάδα μου στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο που μπορούσε. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις δικές μας αδράνειες. Δέχθηκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και μία από μετάβαση της ΑΕΚ. Γνωρίζαμε πως εκεί είναι δυνατός ο αντίπαλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω και δικαιούμασταν κάτι περισσότερο. Θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΑΕΚ, με μερικές φάσεις που είχαμε μπροστά από την εστία. Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία