Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Βόκολος: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Την ανάγκη ο ΠΑΣ Λαμία να αποκτήσει μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες του και εμπειρίες από τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ επισήμανε ο Λεωνίδας Βόκολος.

Παράλληλα, μιλώντας μετά το τέλος του ματς με τον Ολυμπιακό, ο Έλληνας προπονητής επισήμανε πως το σκορ είναι τέτοιο που δεν χωράει κριτική.

«Όταν χάνεις ένα τέτοιο παιχνίδι με αυτό το σκορ δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Η ανωτερότητα του Ολυμπιακού ήταν εμφανής, για άλλο ένα παιχνίδι εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Συνεχίζουμε, αποκτώντας εμπειρίες, προσπαθώντας να βελτιωθούμε στη συνέχεια, για να μπορέσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνετε στα παιχνίδια».

Στην ερώτηση τι είναι αυτό που πρέπει να διορθώσει, να δώσει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες, απάντησε. «Μεγαλύτερη πίστη, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στον εαυτό μας και την ομάδα μας και προσέχοντας τις λεπτομέρειες. Το έχω ξαναπεί, αυτές οι ομάδες εκμεταλλεύονται τα λάθη που πιθανόν θα κάνεις, είτε ατομικά είναι αυτά, είτε ομαδικά άρα πρέπει να είμαστε πιο πολύ συγκεντρωμένοι»

Μία απάντηση στο “Βόκολος: «Να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»”

  1. Νίκος Avatar
    Νίκος

    Λεωνίδα με όλο τον σεβασμό στο έργο που έκανες φέτος, τα play off δεν είναι να παίξουν όλοι να χαρούν. Παίχτες που δεν έπαιξαν φέτος καθόλου (Λεικ, Βασιλαντ) ξαφνικά βρίσκουν θέση ακόμη και ως βασικοί. Όλοι ξέρουμε ότι θα φύγουν. Χαρά δεν είναι οι πεντάρες

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία