Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ακόμα… τραβιέται με Αντέτζο!

Ένα ακόμα επεισόδιο στο… σίριαλ της αποχώρησης του Ντάνιελ Αντέτζο για τον ΠΑΣ Λαμία.

Την Παρασκευή (12/3) το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον Νιγηριανό αμυντικό στη «διαμάχη» του με την ομάδα μας. Απέρριψε την έφεση που είχε καταθέσει η τελευταία κατά της πρωτόδικης απόφασης και της επέβαλλε πρόστιμο ύψους 170.000€.

Πρόκειται για χρήματα που ο ποδοσφαιριστής διεκδίκησε δικαστικά και αφορούν τους μήνες που το συμβόλαιο του είχε ισχύ μεν, αλλά δεν υπολογιζόταν από τους «κυανόλευκους». Διάστημα κατά το οποίο έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες να λυθεί το συμβόλαιο, με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να… κάθεται πάνω του.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες η Λαμία είχε κάνει γνωστό πως θα προσφύγει δικαστικά κατά του ποδοσφαιριστή με αφορμή τις δυσφημιστικές δηλώσεις που αυτός είχε κάνει.

Η απόφαση της ΕΠΟ:

Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσία την από 01.02.2024 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 κατά του ποδοσφαιριστή Ντάνιελ Αντέτζο και της με αριθμό 125/2024 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ.
Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964 να καταβάλει στον αιτούντα ποδοσφαιριστή το συνολικό καθαρό ποσό των 169.949,85 ευρώ, όπως αναλυτικά αναφέρεται στο σκεπτικό.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία