Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τσιλούλης σε Ιωαννίδη: «Εσύ τι είσαι, διαιτητής»;

Τα όσα ο Φώτης Ιωαννίδης έκανε και είπε κατά τη διάρκεια του αγώνα στον Σωτήρη Τσιλούλη, φέρονται πως είναι ο λόγος που την περασμένη Κυριακή στη Λεωφόρο παρολίγον να έχουμε σύρραξη.

Σύμφωνα με τη στήλη του Ευάγγελου Μίχου στο Sportdog.gr, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν το λιγότερο εριστικός απέναντι στον επιθετικό της Λαμίας. Σε σημείο που μετά την αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και κατά την αποχώρηση του από τον αγωνιστικό χώρο, ο άσος του ΠΑΣ Λαμία πήγε και του ζήτησε το λόγο.

Σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους, ο Ιωαννίδης έκανε… παρατηρήσεις στον Τσιλούλη. Ο τελευταίος του απαντούσε και σε κάποιο σημείο του είπε «εσύ τι είσαι, διαιτητής;», με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι.

Το ίδιο συνέβη και κατά την αλλαγή του παίκτη από τον Λεωνίδα Βόκολο, κάτι που προκάλεσε εκνευρισμό στον Τσιλούλη, όσο και στον «κυανόλευκο» πάγκο. Έτσι, μετά το τέλος ο 29χρονος άσος μαζί με ανθρώπους από το τεχνικό τιμ, πήγαν να ζητήσουν τα ρέστα από τον Ιωαννίδη.

Εκεί πάλι αυτός ήταν ειρωνικός και δεν δίστασε να του πει πως παίζει σαν παίκτης της ΑΕΚ, ενώ μεταξύ άλλων ειπώθηκε πως «έφτασες 30 χρονών για να γίνεις παίκτης». Αυτό φυσικά έβγαλε από τα ρούχα τους, τους ανθρώπους της Λαμίας, ανάμεσα τους και τον Λεωνίδα Βόκολου που είχε εέμβει πυροσβεστικά μέχρι σε εκείνο το σημείο και ενώ από τις εξέδρες ο Τσιλούλης άκουγε να του βρίζουν εν χορώ την μητέρα.

Εδώ να σημειωθεί πως παρά την μεγάλη προστασία που έχει από το «τριφύλλι», ο Ιωαννίδης δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται για τη συμπεριφορά του απέναντι σε συναδέλφους του. Μάλιστα και μια εβδομάδα νωρίτερα είχε προκαλέσει ένταση στο παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Μία απάντηση στο “Τσιλούλης σε Ιωαννίδη: «Εσύ τι είσαι, διαιτητής»;”

  1. ΠΟΛΙΤΕΣ Avatar
    ΠΟΛΙΤΕΣ

    ΜΕΓΑΛΕ , ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ….ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ.
    ΜΟΛΙΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟ , ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ , ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΝΤΕ ΜΑΤΣ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΖΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΕΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ;
    ΓΙΑ ΜΑΖΕΨΟΥ ΛΙΓΟ…..ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙΣ.
    ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΠΗΡΕΣ ΜΙΚΡΕ…..

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία