Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Οριστική η «ρήξη» με Βόκολο, δεν θα βιαστεί για προπονητή!

Επιβεβαιώνονται από το ρεπορτάζ του Lamia Ole τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον ΠΑΣ Λαμία και τον Λεωνίδα Βόκολος να αποφασίζουν τη λύση της συνεργασίας του.

Τα όσα νωρίτερα γράφτηκαν στην Αθήνα, εν τελεί έχουν βάση. Ο 53χρονος τεχνικός δεν τα βρήκε με τους διοικούντες της ομάδας μας και οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι τους, παρότι ομολογουμένως έγινε εκατέρωθεν προσπάθεια για να γεφυρωθεί το χάσμα.

Οι πληροφορίες του Lamia Ole αναφέρουν πως αυτό προέκυψε στο οικονομικό σκέλος, καθώς υπήρξε πολύ σημαντική διαφορά. Αφενός από τη διοίκηση της Λαμίας αναγνώρισαν το έργο του Έλληνα προπονητή στον ενάμιση χρόνο που βρέθηκε στο σύλλογο, αφετέρου όμως η υπέρβαση που έπρεπε να κάνουν για να βρεθεί μέση λύση τους ανάγκαζε πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν να βγουν… εκτός μπάτζετ.

Μετά το πρώτο 10ημερο του Ιούνη

Σε κάθε περίπτωση, αποφασίστηκε πως είναι πιο συμφέρον και για τις δύο πλευρές να μην συνεχίσουν μαζί και πλέον η ομάδα μας ξανά βγαίνει στην αγορά για να βρει τον αντικαταστάτη του Λεωνίδα Βόκολου στην άκρη του πάγκου.

Αυτό που μπορούμε να επισημάνουμε είναι πάντως πως δεν θα παρθούν άμεσες και βιαστικές αποφάσεις. Κατά μια πληροφόρηση του Lamia Ole, τα τηλέφωνα ήδη έχουν αρχίσει και χτυπάνε προτείνοντας εναλλακτικές λύσεις. Η γραμμή που υπάρχει στη διοίκηση όμως είναι να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Θα βάλουν κάτω όλα τα δεδομένα, θα τα ζυγίσουν και μετά θα προχωρήσουν τις όποιες περιπτώσεις προκρίνουν. Μάλιστα, αν θέλαμε να δώσουμε έναν χρονικό ορίζοντα, τότε εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Αν και μέχρι τότε, δεδομένα θα παρελάσουν πολλά ονόματα από το ρεπορτάζ της ομάδας μας.

Πρέπει να τονιστεί πάντως, πως το γεγονός της απόφασης για μη παραμονή του Λεωνίδα Βόκολου σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τον προγραμματισμό που ήδη έχει ξεκινήσει και αφορά την επόμενη ημέρα της ομάδας. Έστω κι αν αυτή θα είναι με άλλο τεχνικό.

Μία απάντηση στο “Οριστική η «ρήξη» με Βόκολο, δεν θα βιαστεί για προπονητή!”

  1. Λαμιώτης Avatar
    Λαμιώτης

    Τον ευχαριστούμε και δεν ξεχνάμε τι έχει προσφέρει στην ομάδα μας. Αλλά όπως και ο λαός λέει ουδείς αντικατάστατος!!! Τώρα δεν γνωρίζουμε για τα οικονομικά δεδομένα και τι συζητήθηκε το θέμα είναι όπως καταλαβαίνει και κάποιος που έχει μυαλό ότι για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν δεν μπορεί να γίνει το ίδιο μεγάλη επένδυση σε θέμα λεφτών. Αυτό είναι σε πολλούς τομείς που δεν είναι της παρούσης. Πάντως με μια γρήγορη ματιά δείτε πόσες μεγάλες επιχειρήσεις στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ελάχιστες μην λέμε ψέματα. Τέλος πάντων. Μυαλό συγκέντρωση υπομονή και στήριξη στην ομάδα. Όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια εμείς που αγαπάμε αυτή την ομάδα πραγματικά. Οι προπονητές και οι παίκτες έρχονται και παρέχονται. Αυτοί που μένουν είναι ο κόσμος της ομάδας. Είμαι σίγουρος όπως έλεγα και πέρυσι τέτοια εποχή και πιο παλιά ότι η διοίκηση με μυαλό θα πάρει τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό της ομάδος μας.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ