Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Αντίο αγαπημένε Νικόλα!

Έχουμε γράψει πολλές φορές στο παρελθόν, πως αν το Lamiaole.gr μας έχει δώσει κάτι στις προσωπικές μας ζωές, είναι οι φιλίες που κάναμε όσα χρόνια το τρέχουμε. Και η περίπτωση του Νίκου Ξηροκώστα είναι μία από αυτές.

Τον Νίκο τον μάθαμε παιδάκια, όταν εκείνο το ρημαδιασμένο παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου, τον έκανε διάσημο σε όλη την Ελλάδα. Αλλά για τους λάθους λόγους. Ασχοληθήκαμε και εμείς με οπαδικά και όταν η ομάδα μας επέστρεψε και άρχισε να ανεβαίνει κατηγορίες, είχε έρθει η ώρα να τον γνωρίσουμε και από κοντά.

Στην αρχή για να τον βραβεύσουμε ως μέλη της Λέσχης και εν συνεχεία προσωπικά. Ο Νίκος είχε καταγωγή από τα μέρη μας και από την αρχή είχε δημιουργήσει μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον κόσμο του ΠΑΣ Λαμία. Συχνά – πυκνά όσοι μας παρακολουθούν, θα τον είχαν δει να σχολιάζει κιόλας κάτω από τις αναρτήσεις μας στα κοινωνικά δίκτυα.

Ήταν από τους πολύ λίγους ανθρώπους που μας κέρδισαν γιατί μας σεβόταν. Και εμάς και την τρέλα μας για την ομάδα μας. Και μιλώντας εκ μέρους όλων των λαμιωτών, ήταν ένα από τα ελάχιστα άτομα που θα φορούσε το κασκόλ και τη φανέλα της ομάδας του και μπορούσε να περάσει μέσα από την κερκίδα μας, χωρίς να τον ακουμπήσει, ή να του μιλήσει κανείς. Αντίθετα, τον χειροκροτούσαν όλοι.

Δυστυχώς, οι εξελίξεις μας πρόλαβαν. Είχαμε αφήσει πολλά να κάνουμε μαζί στο μέλλον και όλο τα αναβάλλαμε.

Θα μας λείψεις Νικόλα!

Καλό ταξίδι και καλή ξεκούραση να έχεις αγαπημένε μας! Να καμαρώνεις την ΑΕΚ σου από εκεί πάνω!

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ