Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Χάνει Αντράντε για δύο εβδομάδες

Για ένα διάστημα περίπου είκοσι ημερών θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων ο Λέο Αντράντε.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία έχει υποστεί διάστρεμμα και θα πρέπει να χάσει τα επόμενα παιχνίδια, ώστε να επανέλθει πλήρως και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μας. Στο διάστημα αυτό δεν θα αγωνιστεί στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Λεβαδειακό, ενώ θα χάσει και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο Αντράντε έγινε αναγκαστική αλλαγή το περασμένο Σάββατο, στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μάλιστα, είχε αποχωρήσει άμεσα τις το νοσοκομείο ώστε να διαπιστωθεί το πόσο σοβαρή ζημιά είχε πάθει.

Στο διάστημα αυτό εν τω μεταξύ, θα εκτίσει πιθανότατα και την μια αγωνιστική της ποινής του λόγω καρτών, αφού συμπλήρωσε τέσσερις κόντρα στους Αρκάδες.

2 Comments
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....
ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Α....
1 year ago

Μεγάλη απώλεια….περαστικά στον παίκτη, καλή και γρήγορη ανάρτηση!

Λαμιώτης
Λαμιώτης
1 year ago

Περαστικά στον παίκτη μας και μακάρι να γυρίσει δυνατός!!! Αυτό έχει σημασία.

ΠΑΣ Λαμία