Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Αναλαμβάνει τις υποδομές του Ολ. Λαμίας ο Ασίγκμπα!

Επιστρέφει στη Λαμία από διαφορετικό πόσο και σε διαφορετικό σύλλογο ο Μαρκ Ασίγκμπα.

Ο Γκανέζος πρώην αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία συμφώνησε με τον Ολυμπιακό Λαμίας και αναλαμβάνει ρόλο στις ακαδημίες του συλλόγου.

Στα 34 του χρόνια, ο Ασίγκμπα έμεινε ελεύθερος πριν από λίγο καιρό από τη Νέα Αρτάκη, εκεί όπου αγωνιζόταν από το ξεκίνημα της σεζόν στη Γ’ Εθνική. Έτσι, συμφώνησε με τους «ερυθρόλευκους» και αναλαμβάνει έναν πολύ διαφορετικό ρόλο.

Υπενβθυμίζεται πως ο Ασίγκμπα αγωνίστηκε στη Λαμία από το 2017 έως το 2021. Στο διάστημα αυτό κατέγραψε 77 συμμετοχές και είχε ένα γκολ. Συνολικά στην καριέρα του είχε 237 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες, ενώ πέτυχε και τέσσερα γκολ.

Η ανακοίνωση:

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στις υποδομές του Ολυμπιακού Λαμίας τον Μαρκ Ασίγκμπα .Με την μεγάλη εμπειρία του σε συλλόγους της Ελλάδας και του εξωτερικού και το ήθος που τον διακρίνει θα μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου στους μικρούς μας αθλητές!

Μαρκ καλώς ηρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού Λαμίας!

Καντε κλίκ για σχόλιο
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΕΠΣ Φθιώτιδας