Ακολουθήστε μας:

Έσπερος Λαμίας

Βελτιώθηκε, πάλεψε, αλλά ηττήθηκε

Ο Έσπερος My ΚΤΕΟ Λαμίας πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στον Παπάγου, παρουσιάζοντας σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, γνωρίζοντας την ήττα με 70-78. Το αποτέλεσμα αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθειά του για παραμονή στην κατηγορία.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ισορροπημένα, με τους φιλοξενούμενους να διατηρούν ελαφρύ προβάδισμα στο σκορ (16-19 στο 10’, 28-35 στο ημίχρονο). Στο δεύτερο μέρος, ο Έσπερος ανέβασε στροφές, πλησίασε και ισοφάρισε σε 60-60 στο 34’ με τον Βύρλα, όμως στα τελευταία λεπτά ο Παπάγου έδειξε μεγαλύτερη ψυχραιμία.

Καθοριστικό τρίποντο από τον Καραμαλέγκο στα 40’’ πριν το φινάλε έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων, που διατήρησαν το προβάδισμα και πήραν τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 28-35, 49-54, 70-78.

ΕΣΠΕΡΟΣ ΜΥ ΚΤΕΟ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης): Τσοχώνης 2, Τζόνσον 17 (1), Τσιλούλης 5 (1), Χείλαρης 19 (5), Ζορμπάς 4, Βύρλας 15, Πάππος 5 (1), Γαρέζος 3 (1), Τσουμάνης.

ΠΑΠΑΓΟΥ (Καρακώστας): Αϊβαζίδης 2, Γουίλιαμς 5, Τουλιάτος 6 (2), Μαλέλης 14 (3), Σανδραμάνης 12 (1), Μπαλός, Η. Καραμαλέγκος 17 (2), Σπάρταλης 14, Ράις 8.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Έσπερος Λαμίας