Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Δύο για τον άξονα και βλέπουμε…

Σε… μεταγραφικούς ρυθμούς έχουν αρχίσει να κινούνται οι άνθρωποι της Λαμίας, εξετάζοντας περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να τους απασχολήσουν, ενόψει του παζαριού του Γενάρη.

Οι στόχοι της ομάδας μας -βάσει και των όσων έχει αποκαλύψει ο Άκης Μάντζιος- είναι δύο, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε το γεγονός να γίνουν και τρεις μεταγραφικές κινήσεις υπό προϋποθέσεις.

Οι θέσεις που αυτή τη στιγμή αποτελούν προτεραιότητα για τους «κυανόλευκους» είναι εκείνες του αμυντικού μέσου και του μεσοεπιθετικού.

Μεσοαμυντικός για βοήθειες πίσω

Στα μετόπισθεν, ο κ. Μάντζιος έχει ζητήσει έναν παίκτη που θα μπορεί να δώσει ανάσες σε Δημούτσο και Μπεχαράνο. Ένα «6-8αρι» δηλαδή και -αν είναι δυνατόν- «6αρι», για να μπορεί να προσφέρει περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι. Σε αυτό το πλαίσιο τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκε το όνομα του Ιμπραχίμα Νιασέ, μιας περίπτωσης αρκετά προσιτής για τον ΠΑΣ Λαμία.

Μεσοεπιθετικός με προτεραιότητα τον άξονα

Παράλληλα με τον αμυντικό χαφ, στην ομάδα μας αναζητούν λύσεις και για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι αν αυτός θα αγωνίζεται στον άξονα ως «10αρι», ή στα πλάγια ως εξτρέμ. Και στις δύο περιπτώσεις ωστόσο, εναλλακτικές υπάρχουν στο ρόστερ, προκειμένου να μείνει προκύψει… κενό.

Το τεχνικό τιμ θα ήθελε στη συγκεκριμένη περίπτωση να αποκτηθεί «10αρι», αφού έχει εντοπίσει πρόβλημα στον άξονα. Μια τέτοια περίπτωση είναι εκείνη του Φακούντο Μπερτόγλιο, που όμως κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, καθώς η Αλντοσίβι δεν έχει σκοπό να του δώσει την ελευθέρας του.

Τις προηγούμενες ημέρες πάντως επανήλθαν στο προσκήνιο τα ονόματα του Μίλος Ντέλετιτς και του Χρήστου Αλμπάνη. Ποδοσφαιριστές που παίζουν κυρίως στις πτέρυγες. Κι αν στην πρώτη περίπτωση δεν φαίνεται να υπάρχει πρόσφορο έδαφος, δεν ισχύει το ίδιο και για τον Έλληνα άσο της ΑΕΚ, ο οποίος δεν λέει όχι στην προοπτική της Λαμίας.

Τρίτη προσθήκη υπό προϋποθέσεις

Αυτό που πάντως έχει αξία να ειπωθεί, είναι πως δεν αποκλείεται εν τέλει η ομάδα μας να μην μείνει μόνο στις δύο προσθήκες. Δεν αποκλείεται για παράδειγμα να προχωρήσει στην απόκτηση και «10αριου» και εξτρέμ, εφόσον βρει περιπτώσεις παικτών που αξίζουν την προσοχή της.

Πέραν τούτου, οι «κυανόλευκοι» τσεκάρουν στην αγορά και περιπτώσεις τερματοφυλάκων. Ασφαλώς υπάρχει εμπιστοσύνη στους τρεις που υπάρχουν στο ρόστερ, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Παναγιώτης Κατσίκας να παραχωρηθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία