Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Πρόβλημα τα τελειώματα, όχι η δημιουργία!

Το κομμάτι από το κέντρο και μπροστά, είναι αυτό που έχει «πονέσει» τη Λαμία σε αυτές τις έξι πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Η αλήθεια βέβαια είναι πως το ζητούμενο δεν είναι η βελτίωση στο κομμάτι της δημιουργίας, αλλά στα τελειώματα των φάσεων.

Είναι ένα κομμάτι το οποίο το τεχνικό τιμ έχει εντοπίσει το πρόβλημα και το δουλεύει στις προπονήσεις. Μπορεί ποιοτικά από την ομάδα μας φέτος να λείπουν μονάδες όπως ο Μπερτόγλιο και ο Πίτι, η αλήθεια όμως είναι πως στη δημιουργία τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά.

Αν το δούμε στατιστικά, στα έξι πρώτα επίσημα ματς της σεζόν η Λαμία έχει 51 τελικές. Αυτό διαιρείται σε 8,5 τελικές ανά παιχνίδι, συνυπολογίζοντας πως σε αυτές τις έξι πρώτες στροφές αντιμετώπισε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Ομάδες που εξ’ αρχής οι προσανατολισμοί σου είναι αμυντικοί και «χτυπάς» στην κόντρα.

Η ομάδα μας παράγει φάσεις. Είτε εκμεταλλευόμενη λάθη των αντιπάλων, είτε στηριζόμενη στις εμπνεύσεις του Ρόμανιτς, η ουσία είναι πως το κάνει.

Το ζητούμενο είναι να βελτιωθεί και στο γκολ. Εκεί υπάρχει το πρόβλημα, σκοράρει με το σταγονόμετρο. Εντελώς ψυχρά να το δει κανείς, για μια ομάδα στα κυβικά των «κυανολεύκων» δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στη διάρκεια της σεζόν να παράγει 8 και 9 τελικές ανά παιχνίδι.

Το ευχάριστο σε όλο αυτό πάντως, είναι πως μεσολαβεί μία ακόμα εβδομάδα προπονήσεων, ώστε ο Σωτήρης Αντωνίου να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και η εικόνα τους να είναι ακόμα πιο βελτιωμένη στη συνέχεια.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ