Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Σοφογιάννης: «Ανάκαμψη και ότι καλύτερο μπορούμε»!

Στα ψυχολογικά οφέλη που θα δώσει στον Έσπερο Λαμίας η χθεσινή νίκη επί του Πρωτέα στα Γρεβενά, στάθηκε μετά το τέλος του ματς ο Γιάννης Σοφογιάννης.

Ο κόουτς της λαμιώτικης ομάδας σχολίασε πως οι παίκτες του χρειάζονταν μια τέτοια νίκη, ενώ επισήμανε πως η βαθμολογική θέση της ομάδας μας είναι «πλασματική», καθώς έχει βγάλει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα ήδη.

Μιλώντας για το παιχνίδι, ο Σοφογιάννης είπε: «Είναι μια τεράστια νίκη και από ψυχολογικής άποψης, αλλά και επειδή μας δίνει μεγάλο κουράγιο για τη συνέχεια. Ήρθε ακριβώς στο σημείο που την χρειαζόμασταν. Η αλήθεια βέβαια είναι πως είχαμε πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή και μερικές φορές το πρόγραμμα ξεγελάει. Δηλαδή τα περισσότερα παιχνίδια που χάσαμε, ήταν εντός του προγράμματος, με αποτέλεσμα να είναι συνεχόμενα τα δύσκολα ματς και να παραμένουμε χαμηλά στη βαθμολογία. Τώρα έχουμε μια σειρά πιο βατών αγώνων, που μπορούμε να καταφέρουμε να ανακάμψουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Όταν δε ρωτήθηκε για τον φετινό Έσπερο, σχολίασε: «Η ομάδα έκανε μια ριζική ανανέωση το καλοκαίρι. Όλα τα παιδιά με εξαίρεση ένας 28αρη, είναι μεταξύ των ηλικιών 17-20 ετών. Διαλέξαμε αυτό το δρόμο φέτος και ήταν ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα παλέψουμε για να παραμείνουμε. Έχοντας γνώση της κατηγορίας από πέρυσι, θεωρώ πως όλα τα ματς θα τα παλέψουμε. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, ξέρω ότι παλεύουμε όμως. Γνωριζόμαστε ακόμα και με τα παιδιά και οι σχέσεις μεταξύ μας γίνονται καλύτερες. Οπότε αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις και να παίρνουμε νίκες».

 

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα