Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ανακοίνωσε και Επασί!

Παίκτης της Λαμίας είναι από την Τετάρτη και ο Ντεβί Επασί!

Η ομάδα μας ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ιμπραχίμα Νιάσε και το μεσημέρι της Τετάρτη γνωστοποίησε και την απόκτηση του Γάλλου τερματοφύλακα, που αποκτήθηκε για να πλαισιώσει τους Θεοδωρόπουλο και Κάχριμαν στη θέση κάτω από τα δοκάρια. Παράλληλα δε, η ανακοίνωση του σημαίνει πως ο Παναγιώτης Κατσίκας θα δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της παρακάτω κατηγορίας για να πάρει παιχνίδια.

Σημειώνεται πως ο 27χρονος πορτιέρε τα είχε βρει εδώ και ημέρες με την ομάδα μας. Ωστόσο, οι «κυανόλευκοι» τις τελευταίες ημέρες βρίσκονταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Λεβαδειακό, ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της ρήτρας που είχε στο συμβόλαιο του με τους Βοιωτούς και να μην καταβληθεί το ποσό που προβλεπόταν αν ο παίκτης συνέχιζε σε κάποια ελληνική ομάδα.

Ο Επασί βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην πόλη μας, ενώ την περασμένη Δευτέρα βρισκόταν στο ΔΑΚ και παρακολούθησε από κοντά στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του, ευχαρίστησε τον ΠΑΣ Λαμία που του έδειξε εμπιστοσύνη και σχολίασε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να βοηθήσει το σύλλογο.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (2/2/1993) Γάλλο τερματοφύλακα, Devis Rogers Epassy Mboka ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, με τον οποίο είχε συνολικά 37 συμμετοχές.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ντεβί Επασί δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

Ευχαριστώ πολύ την Λαμία για την ευκαιρία που μου δίνει, χαίρομαι πολύ που θα είμαι μέλος της ομάδας και θα κάνω ό,τι μπορώ καλύτερο να πετύχει τους στόχους της.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία