Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Πιστεύουν πολύ στον Σόμογλου!

Εδώ και λίγες ώρες ο Νίκος Σόμογλου είναι ένας από τους πιο νεαρούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Λαμίας. Η ομάδα μας σήμερα επιβράβευσε τον νεαρό πορτιέρε, προσφέροντας του το πρώτο του συμβόλαιο. Δείγμα της πίστης που υπάρχει στο πρόσωπο του…

Από τις αρχές Σεπτέμβρη σας είχαμε γράψει στο Lamia Ole πως ο 20χρονος τερματοφύλακας είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση. Από εκείνες που οι άνθρωποι της ανδρικής ομάδας παρακολουθούν στενά. Ουσιαστικά μιλάμε για ανάλογη υπόθεση με εκείνες των Λάζαρ Ρόμανιτς και Παναγιώτη Κατσίκα. Οι «κυανόλευκοι» έχουν πολύ μεγάλη πίστη στις δυνατότητες του νεαρού άσου και σκοπεύουν να «χτίσουν» πάνω στο ταλέντο του.

Μοναδική διαφορά με τους δύο παραπάνω, είναι το γεγονός πως ουσιαστικά ο Σόμογλου έρχεται από τα… σπλάχνα του συλλόγου. Έχει περάσει ήδη μια σεζόν στα τμήματα υποδομής και έχει μπει πλέον στην «ιδιοσυγκρασία» του ΠΑΣ Λαμία. Γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο νεαρός γκολκίπερ -όπως και πέρυσι- ακολούθησε το καλοκαίρι την προετοιμασία στο Καρπενήσι με τον Μάκη Χάβο στην άκρη του πάγκου. Δεν είναι τυχαίο ωστόσο το γεγονός πως ο Σωτήρης Αντωνίου τον είχε εντάξει στους «εκπαιδευόμενους» της «πρώτης» ομάδας και ο Άκης Μάντζιος έδωσε το τελικό ΟΚ για να υπογράψει συμβόλαιο.

Πρόκειται για να αντικατάστατο στέλεχος την ομάδας Νέων, με πολλά περιθώρια εξέλιξεις. Αρκεί βέβαια να συνεχίσει τη δουλειά όπως κάνει μέχρι τώρα και σύντομα θα του δοθούν οι ευκαιρίες…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ