Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Κοριτσάρες για φίλημα!

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, ο ΑΟ Λαμίας φώναξε… παρών!

Η ομάδα της πόλης μας έδειξε χαρακτήρα και μέταλλο στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Pre League με τον ΖΑΟΝ. Επικράτησε με σκορ 3-1 στο Χαλκιοπούλειο και τον προσπέρασε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Έτσι, τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη κρατούν πλέον στα χέρια τους τη μοίρα τους, καθώς καλούνται να υπερασπιστούν ότι έχουν «χτίσει» στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου για να πάνε με πλεονέκτημα στην πρώτη φάση των πλέι-οφ. Να έχουν έτσι, το «όπλο» της έδρας στη «μάχη» για την άνοδο στην Α1.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι στο πρώτο σετ με τον ΑΟ Λαμίας να βρίσκεται μόνιμα μπροστά στο σκορ και τον ΖΑΟΝ να μην του επιτρέπει να ξεφύγει. Η ομάδα της πόλης μας εκμεταλλεύτηκε τα σερβίς και παίρνοντας 11 πόντους από εκεί, κατάφερε να παραμείνει συγκεντρωμένη ακόμα κι όταν οι φιλοξενούμενες πήραν προβάδισμα. Με ένα επιμέρους 3-0 πήρε διαφορά 24-21 στο πιο κρίσιμο σημείο του σετ, για να φτάσει στο 1-0 με 25-22.

Ο ΖΑΟΝ μπήκε δυνατά στο δεύτερο σετ και πήρε προβάδισμα. Το κράτησε μέχρι το 9-9, εκεί που ο ΑΟΛ ισοφάρισε για να περάσει για πρώτη φορά μπροστά στο 14-12. Τα κορίτσια του Ηλία Αγγέλη από εκεί και πέρα είχαν ελαφρύ προβάδισμα και έδειξαν να «καθαρίζουν», φτάνοντας μια ανάσα από το 2-0 στο 24-21. Ωστόσο, με λάθος επιλογές στην υποδοχή, επέτρεψαν στις φιλοξενούμενες να κάνουν ένα σερί 5-0 και να επανέλθουν στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με 26-24.

Εντελώς διαφορετικά το σκηνικό στο τρίτο σετ. Οι Λαμιώτισσες μπήκαν αποφασισμένες στο παρκέ. Κάνοντας το μεγαλύτερο σερί τους -μέχρι τότε- στο ματς, «έχτισαν» από νωρίς διαφορά ασφαλείας 5-0. Βρήκαν και πάλι πόντους από τα σερβίς (συνολικά 15 σε όλο το σετ), ενώ περιόρισαν τα λάθη στην υποδοχή. Έτσι, έστειλαν τη διαφορά ακόμα και στο +14 (21-7). Κάπου εκεί έδειξαν χαλάρωση, με αποτέλεσμα ο ΖΑΟΝ να μειώσει σε 23-11. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, έφτασαν στο 2-1 με 25-12.

Στο τέταρτο σετ, ο ΑΟ Λαμίας μπήκε με κακά ποσοστά. Αποτέλεσμα αυτού, παρότι προηγήθηκε, ήταν μετά το 4-4, ο ΖΑΟΝ να πάρει προβάδισμα και να το διατηρεί σε επίπεδα ασφαλείας, μέχρι τα μισά. Εκεί, οι Λαμιώτισσες ισοφάρισαν (15-15) και ξεκίνησαν την αντεπίθεση διαρκείας. Πήγαν πόντο – πόντο με την ομάδα της Κηφισιάς μέχρι το 17-17, όπου πήραν κεφάλι στο σκορ. Με πόντους και πάλι από τα σερβίς και… σπρώξιμο από την κερκίδα, η ομάδα της πόλης μας «σφιχταγκάλιασε» τη νίκη στο (24-20), κάνοντας το 3-1 με σκορ 25-21.

Τα σετ: 25-22, 24-26, 25-12, 25-21

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα