Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Μπράβο Λαμιώτη! Αντέχεις και… θα αντέξεις!

Όπως όλη η Ελλάδα, έτσι και η Λαμία τα τελευταία 24ωρα έχει μπει στο… ψυγείο λόγω της ταχύτατης εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Μπορεί στην πόλη μας και στο Νομό γενικότερα να μην έχουν υπάρξει κρούσματα ακόμα, ωστόσο οι αρμόδιες αρχές έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, προκειμένου όταν ο COVID-19 έρθει, να τους βρει προετοιμασμένους.

Την ίδια ώρα, οι τοπικοί φορείς έχουν ήδη φροντίσει έμπρακτα, προκειμένου να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Και οι Λαμιώτες μέχρι στιγμής ανταποκρίνονται περίφημα! Είναι ιδιαίτερα στενάχωρη η εικόνα των κλειστών καταστημάτων στο κέντρο της πόλης μια τόσο ηλιόλουστη ημέρα. Είναι ωστόσο πάρα πολύ ελπιδοφόρο, που όλοι μας επιδυκνύουμε τόσο μεγάλη υπομονή και θέληση, ακολουθώντας τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί.

Στο ποδόσφαιρο λέμε πως η Λαμία είναι… κάστρο, εννοώντας πως από την έδρα της κανείς δεν περνάει αναίμακτα! Ας ισχύει το ίδιο και για τον κορωνοϊό. Ας κάνουμε την πόλη μας κάστρο, για να μην θρηνίσουμε θήματα!

Κανείς δεν θέλει να στερηθεί τους δικούς του ανθρώπους! Κανείς δεν θέλει να φέρει το βάρος της ηθικής αυτουργίας στον χαμό ενός συμπολίτη του! Ας μείνουμε στα σπίτια μας για λίγες ημέρες. Ευκαιρία για ξεκούραση είναι εξάλλου…

Θα νικήσουμε!!!

ΥΓ: Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το επίπεδο ετοιμότητας και επιφυλακής των εργαζομένων στην υγεία, οφείλουμε όλοι μας ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στους ανθρώπους αυτούς που βάζουν και θα εξακολουθήσουν να βάζουν το κοινό συμφέρον πάνω από το προσωπικό τους! Σας ευχαριστούμε!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ