Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!

Την ώρα που ολόκληρος ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα εξαιτίας της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού και των χιλιάδων πτωμάτων που αφήνει πίσω του, μια ομάδα νεαρών στη Λαμία αποφάσισε πως αυτοί είναι… ανώτεροι των υπολοίπων και δεν τους αγγίζει τίποτα.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδας» και δημοσιεύτηκε με φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του μια παρέα ατόμων βρέθηκε σήμερα στο γηπεδάκι επί της οδού Ναυπάκτου και έπαιξε… ποδόσφαιρο!

ΕΠΑΙΞΑΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ τη στιγμή που χιλιάδες συμπολίτες τους βρίσκονται κλεισμένοι στα σπίτια τους με στόχο να σταματήσουν τη ραγδαία διασπορά του COVID-19 και να μην θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Κάτι που μπορεί στην πόλη μας ακόμα να μην μας αγγίζει, όμως είναι μαθηματικά βέβαιο πως αργά, ή γρήγορα δυστυχώς θα έρθει.

Όπως αναφέρεται στη σχετική καταγγελία, στο γήπεδο βρίσκονταν κι άτομα τα οποία απλά παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Κι όλα αυτά ενώ χθες η Κυβέρνση ανακοίνωσε πως απαγορεύονται οι συναθροίσεις περισσοτέρων από δέκα ατόμων.

Πρόκειται ασφαλώς για το αποκορύφωμα της ανευθυνότητας και του «σταρχιδισμού»! Καμία λογική, καμία αίσθηση ευθύνης και αλληλεγγύης και μάλιστα από άτομα νεαρά στην ηλικία…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ