Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Η… διπλή ερμηνεία της επανεκκίνησης

Η επανάνερξη των προπονήσεων μέσα στο Μάιο εξακολουθεί να παραμένει στόχος της Κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Την ώρα που όλες οι εξελίξεις έχουν μετατεθεί για μετά τις 23 Απριλίου, όταν η UEFA θα δώσει τα χρονοδιαγράμματα για να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις της, εξακολουθεί να καταστρώνεται το πλάνο, προκειμένου να έχουμε και πάλι δράση φέτος στα… εντός των τειχών. Ειδικότερα για την «μεγάλη» κατηγορία στο ποδόσφαιρο, γίνονται προσπάθειες από όλους, ώστε να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο ομαλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Κάτι που και ο ίδιος ο Λευτέρης Αυγενάκης επισήμανε χθες.

Το πλάνο εξακολουθεί να παραμένει το ίδιο. Μέχρι τα τέλη Μαΐου, οι σύλλογοι να έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ώστε μέσα στον Ιούνιο να έχουμε και πάλι πρωτάθλημα.

Αυτό που πάντως δεν έχει ξεκαθαριστεί, είναι τα μέτρα που θα παρθούν. Εξάλλου και ο κ. Αυγενάκης μίλησε χθες για «πιεσμένο» πρόγραμμα. Αυτό είναι πιθανό να σημαίνει πως θα χρειαστεί να δοθούν όλα τα παιχνίδια σε διπλές αγωνιστικές, με εμβόλιμη δράση. Δεν αποκλείεται ωστόσο να σημαίνει επίσης πως δεν θα γίνουν όλες οι αναμετρήσεις, ή για παράδειγμα θα διεξαχθεί μόνο ένας γύρος. Άλλωστε έχει μείνει ανοιχτό το σενάριο τα ματς να γίνουν σε ουδέτερες έδρες.

Αυτό που πάντως είναι πάρα πολύ πιθανό, είναι όλα τα παιχνίδια να διεξαχθούν κεκλεισμένων των θυρών.

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, μετατίθενται για μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι