Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Deadline αλλιώς διακοπή»!

Προθεσμία, το αργότερο μέχρι και τις 25 Μαΐου, προκειμένου να ξεκινήσουν οι προπονήσεις έδωσε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Ο πρέδρος της Super League 1, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου επισήμανε πως οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων θα πρέπει να ξεκινήσουν στις 18 του μήνα, αλλιώς μέχρι και τις 25. Σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι εφικτό να έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα στις 14 Ιουνίου και θα οδηγηθούμε σε οριστική διακοπή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λυσάνδρου είπε: «Το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αρχίσει μετά τις 14 Ιουνίου. Άρα πρέπει να προηγηθούν οι ομαδικές προπονήσεις στις 18 Μαΐου, όπως είπε ο κ. Γκαγκάτσης. Σε κάθε περίπτωση να αρχίσουν οι ομαδικές το αργότερο στις 25 Μαΐου».

Πάντως, ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε από την πλευρά του πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο. «Οι αθλητικές εγκαταστάσεις θα ανοίξουν 20 Ιουνίου. Οπότε προφανώς πριν την ημερομηνία αυτή δεν θα αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις. Η οικονομική κατάσταση της Nova είναι αδιέξοδη. Είναι στα πρόθυρα πτώχευσης. Ναι στο πρωτάθλημα αν η κυβέρνηση διασφαλίσει τις ομαδικές προπονήσεις. Δεν θέλω να ασκούμε πολιτικές (και άλλες) πιέσεις για να αρχίσει το πρωτάθλημα», τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.

Σε κάθε περίπτωση, αύριο Πέμπτη (30/4) αναμένονται οι ανακοινώσεις της Κυβέρνησης όσον αφορά τον αθλητισμό.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι