Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Τα λένε για πρωτόκολλα και εγκαταστάσεις

Μπορεί ακριβές χρονοδιάγραμμα να μην είναι δυνατό να υπάρξει, ωστόσο οι αρμόδιοι φορείς συνεχίζουν βήμα – βήμα να οργανώνουν την επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα.

Μετά λοιπόν την απόφαση οι ομάδες να επιστρέψουν στις προπονήσεις σταδιακά και την προχθεσινή του συνέντευξη Τύπου, ο Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει σήμερα Τετάρτη, τηλεδιάσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς φόρείς.

Εκεί αναμένεται να γίνει μια γενικότερη κουβέντα για τις ευθύνες και τις αρμοδιότητες των τοπικών αρχών κάθε τόπου, ώστε να επανέλθουν όσο το δυνατόν ομαλότερα οι σύλλογοι σε δράση. Θα συζητηθούν δε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι προϋποθέσεις που επιβάλλονται για να έχουμε και πάλι αθλητική δραστηριότητα.

Τον Δήμο Λαμιέων στην τηλεδιάσκεψη θα εκπροσωπήσει ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Λαμίας, Πάνος Φώσκολος. Άλλωστε, γνωρίζει από πρώτο χέρι τόσο τις προσπάθειες που έχει κάνει η δημοτική αρχή το τελευταίο διάστημα, όσο και τα όσα αφορούν τους «κυανόλευκους».

Μην ξεχνάμε δε, πως ήδη ο Δήμος Λαμιέων έχει μεριμνήσει προκειμένου οι εγκαταστάσεις του ΠΑΣ Λαμία στην Νέα Άμπλιανη να είναι λειτουργικές, για να επιστρέψει η ομάδα μας στις προπονήσεις.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας