Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αδελφική υπόθεση των… Βλαχομήτρων!



Πριν δύο σεζόν το είχαμε συναντήσει στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ Γιάννινα, χθες το ζήσαμε στο φιλικό με τον Ιωνικό. Δύο αδέρφια να αγωνίζονται ως αντίπαλοι.

Τη σεζόν 2018-19 στις δύο αναμετρήσεις του πρωταθλήματος με τους Γιαννιώτες, ο Γιάννης Σκόνδρας είχε βρεθεί δις αντιμέτωπος με τον αδερφό του, Απόστολο, με τη μονομαχία τους να «κλέβει» την παράσταση. Χθες το ξανά ζήσαμε με τον Ανέστη Βλαχομήτρο να κοντράρετε με τον αδερφό του, Ανδρέα.

Ο τελευταίος είναι ο μεγαλύτερος εκ των δύο. Στα 23 του, αγωνίζεται από πέρυσι στον Ιωνικό. Μάλιστα, ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ χθες στο ΔΑΚ. Απέναντι του, βρήκε τον 18χρονο φορ του ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος φέτος βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στη «μεγάλη» ομάδα, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής. Οι δυο τους είχαν άκρως επαγγελματική συμπεριφορά εντός αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, ο πρώτος όταν σκόραρε έδειξε τον πατέρα του στην κερκίδα, αφιερώνοντας του το τέρμα που πέτυχε.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού δε, υπήρξε και μια ιδιαίτερη στιγμή. Τα δύο αδέρφια συναντήθηκαν με τον πατέρα τους εντός του αγωνιστικού χώρου, όπου και φωτογραφήθηκαν όλοι μαζί. Στιγμές που μένουν είναι αυτές…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία